Oluklu Izgara Mangal Tüplü Lokanta Köfte Tavuk Izgarası 50 cm Döküm
%18
Ücretsiz Kargo

Oluklu Izgara Mangal Tüplü Lokanta Köfte Tavuk Izgarası 50 cm Döküm

Yorum Yap
Stok Kodu
OLUKLU IZGARA MAKİNESİ 50 CM
KDV Dahil
2.739,60TL
3.334,76 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Oluklu Izgara Mangal Makinesi 50 cm Döküm

 
Oluklu olarak üretilen ve tamamen düz oluklardan oluşan bir ızgara makinesi modelidir.
Oluklu ızgara makinesi boyutları: 50 cm x 46 cm x 20 cm
Ağırlık: 25 Kilo
Oluklu ızgara normal mutfak tüpleri ile kullanılacak şekilde üretilmiştir.
 

Izgara Makineleri Büyük Kolaylık

Izgara makinesi ile pişirilen ürünlerin lezzetini arttırdığı ve pişirme sürelerini kısalttığı önemli bir gerçektir. Örneğin, bir tavada pişirilen etin lezzetiyle ızgarada pişirilen etin lezzetinin bir olmadığını, hatta arasında uçurumlar olduğu herkes tarafından bilinebilir.
 
  Sanayi tipi ızgara modeli restaurantlara bu açıdan önemli sayılabilecek bir çözüm getirmiştir. Hem daha az uğraşarak, hem de daha az maliyetle müşterilerine ızgara lezzetini sunabilmekteler. Sanayi tipi ızgaraların küçük olan modelleri evlerde bile kullanıma uygundur. Kullanıma göre birçok özelliği bulunmaktadır. Pişirme derecesini ayarlayabilme özellikleri mevcuttur. Tüplü, elektrikli, doğalgazlı, sulu, lav taşlı, pleyt ve döküm ızgara çeşitleriyle her konumda kullanmaya uygun çeşitleri mevcuttur.
  
  Bu seçeneklerden evinize ya da işyerlerinize en uygun olanı tercih ederek, hem damak zevkinden mahrum kalmayarak, hem de daha az maliyetle ızgara yapmanın tadını çıkartabilirsiniz. Bahçelerimize, evlerimize, işyerlerimize kısacası her yere bu ürünlerden sadece bir kere temin ederek hem sağlığımıza, hem de cebimize özen gösterdiğimizi göstermiş oluruz. Izgara yemenin birçok faydası bulunduğu herkes tarafından bilinir. Yağ tüketimini azaltır ve böylece sağlıklı nesiller yetişir.
 
 Her ne kadar önemsiz bir konu gibi gözükse de sürekli elimizin altında olan bir ızgara yemek yeme alışkanlığımızı bile değiştirecektir. Kızartmalara son verilecektir, çünkü her ne olursa olsun kızartmayla ızgara arasındaki lezzet farkı tartışılamaz. İstenilen boyutta, istenilen özelliklerde ızgaralara sahip olmakta artık çok kolay, fiyatları oldukça uygun, neredeyse ocak fiyatı kadar.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Oluklu Izgara Mangal Tüplü Lokanta Köfte Tavuk Izgarası 50 cm Döküm Oluklu Izgara Mangal Tüplü Lokanta Köfte Tavuk Izgarası 50 cm Döküm - OLUKLU IZGARA MAKİNESİ 50 CM
Oluklu Izgara Mangal Tüplü Lokanta Köfte Tavuk Izgarası 50 cm Döküm

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.