Remta Şerbetlik ve Ayran Soğutma Makinası 16 Lt Remta ST 15
%5
Ücretsiz Kargo

Remta Şerbetlik ve Ayran Soğutma Makinası 16 Lt Remta ST 15

Yorum Yap
Stok Kodu
16 LİTRE ŞERBETLİK VEYA AYRANLIK
KDV Dahil
15.792,60TL
16.623,79 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Şerbetlik ve Ayran Soğutma Olarak Kullanabileceğiniz Özellikte 16 Litre Kapasiteli Kırılmaya Karşı Dayanıklı Kırılmaz Malzeme

2 YIL GARANTİLİ ŞERBETLİK VE AYRAN MAKİNASI

Şerbetliklerde sık rastlanılan ve Özellikle kırılmadan dolayı veya çatlamadan dolayı şikayet eden işletmeler için özel üretilen kırılmaz ve dayanıklı şerbetlik ve aynı zamanda ayran makinası olarak kullanibecek bir üründür.
İç Haznesinin Temizliğinin kolay yapılması için ayranlık veya şerbetlik konulan kısmı çıkarılarak bir surahi gibi temizlenmesi kolaydır.
Sızdırma yapmayan özel tasarım muslukları bakteri barındırmayan özel malzemeden üretilmiştir.
Pompa sisteminde kullanılan elektromanyetik sistem kullanılmıştır aynı zamanda sessiz çalışan rediktör motor sistemi kullanılmıştır.
Şerbetlik soğutucuda kullanılan Paslanmayan yan ve ön saçlar uzun süreli kullanıma elverişli çelikten üretilmiştir.
Komprosör motoru güçlü ve dayanıklı bir yapıya sahiptir
Şerbetlik ve ayran soğutucu olarak kullanıma imkan tanıyan Özel tasarımı sayesinde bakım yapma işlemi ve genel temizliği kolaylıkla yapılır.


Remta ST 15 Elegance Şerbet ve Ayran Soğutucu
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Remta Şerbetlik ve Ayran Soğutma Makinası 16 Lt Remta ST 15 Remta Şerbetlik ve Ayran Soğutma Makinası 16 Lt Remta ST 15 - Remta makina tarafından yeri üretim olarak üretilen ve hem ayran makinası olarak hem de şerbet makinası olarak kullanabileceğiniz kırılmaya karşı dayanıklığı test edilmiş güzel bir sanayi mutfak ürünüdür. 16 LİTRE ŞERBETLİK VEYA AYRANLIK
Remta Şerbetlik ve Ayran Soğutma Makinası 16 Lt Remta ST 15

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.