Sefer Tası 2 Kişilik Yemek Taşıma Kabı 3 Katlı
%33
Ücretsiz Kargo

Sefer Tası 2 Kişilik Yemek Taşıma Kabı 3 Katlı

Yorum Yap
Stok Kodu
İKİ KİŞİLİK 3 KATLI SEFER TASI 2LT
KDV Dahil
325,11TL
487,67 TL
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay

2 Kişilik Sefer Tası 3 Katlı 1 Litre. 

14x7 cm boyutlarında sefer tası
Yemek taşıma işleminde kullanılmak üzere üretilmiş ve toplam hacim 1 litre olarak ayarlanmış bir üründür.
Çelik malzeme olarak üretildiği için, piyasada satılan bir çok üründen çok daha kalitelidir.
Yemek taşıma işleminde kullanılan kapları tercih ederken en dikkat edilecek noktalardan birisi olan, çelik olması ve vidalama sistemiyle kapatıldığı için, kullanım kolaylığı sağlamasıdır.
Sefer tası ile ilgili olarak farklı boyut ve hacimlere sahip ürünleri incelemek için, benzer ürünleri tıklayarak, diğer sefer tası modelleri ve özelliklerini inceleyebilirsiniz.
Sefer tası denildiğinde aklımıza bir çok karakter veya hayattan kareler gelmektedir. Özellikle Türk filmlerine kona olun ve işe giderken vatandaşın önceki yıllarda, elinde sefer tası ile birlikte, evinden götürdüğü yemeği öğlen arasında yemek için taşıdığı karelerde aklımıza gelebilmektedir. Sefer tası ile ilgili olarak sormak istediğiniz ve yemeklerin miktarına göre farklı boyutlarda bulanan sefer tasları ile ilgili bize ulaşabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sefer Tası 2 Kişilik Yemek Taşıma Kabı 3 Katlı Sefer Tası 2 Kişilik Yemek Taşıma Kabı 3 Katlı - Yemek taşıma işleminde kullanılan, 3 katlı 2 kişi kapasiteye sahip, iş yerine yemek götürmek amacıyla üretilmiştir. İKİ KİŞİLİK 3 KATLI SEFER TASI 2LT
Sefer Tası 2 Kişilik Yemek Taşıma Kabı 3 Katlı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.