Set Üstü Benmari 3 Gözlü Elektrikli Yemeklik Isıtma Ekipmanı Kapaksız
%29
Ücretsiz Kargo

Set Üstü Benmari 3 Gözlü Elektrikli Yemeklik Isıtma Ekipmanı Kapaksız

Yorum Yap
Stok Kodu
SET ÜSTÜ BENMARİ 3 GÖZLÜ 1/2 KÜVET
KDV Dahil
3.435,65TL
4.809,33 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Set Üstü Benmari 3 Gözlü Termostatlı Elektrikli

 
Küvet kapasitesi 1/2 küvet kapasiteli olarak ayarlanan bir üründür. Paslanmaz çelik malzeme kullanılan, set üstü benmari modelleri arasında, üç gözlü olarak üretilmiş ve üç gözün tamımı da ısıtma sistemiyle aynı anda, ısıtma yapmak üzere ayarlanabilen bir modeldir.
Set üstü benmari modelleri arasında, 1/2 küvet kapasitesine sahip olan ve yan yana 3 adet gözü bulunan, bununla birlikte, üç farklı yemek çeşidinin ısınması işlemini yapabileceğiniz bir üründür. Yemeklik modelleri arasında buna benzer farklı modelde ürünlerde bulunmaktadır, genellikle en çok tercih edilen yemeklik modeli, 3 gözlü olan modeldir.
Not : Benmari küvetsiz ve kapaksız olarak gönderilmektedir. Küvetli ve kapaklı fiyatını sipariş vermeden önce bizimle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Set Üstü Benmari 3 Gözlü Elektrikli Yemeklik Isıtma Ekipmanı Kapaksız Set Üstü Benmari 3 Gözlü Elektrikli Yemeklik Isıtma Ekipmanı Kapaksız - SET ÜSTÜ BENMARİ 3 GÖZLÜ 1/2 KÜVET
Set Üstü Benmari 3 Gözlü Elektrikli Yemeklik Isıtma Ekipmanı Kapaksız

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.