Sundem Elektrikli Mont Isıtmalı ve Şarj Edilebilir Rezistanslı Kaban
Ücretsiz Kargo

Sundem Elektrikli Mont Isıtmalı ve Şarj Edilebilir Rezistanslı Kaban

Yorum Yap
Stok Kodu
ELEKTRİKLİ MONT ŞARJLI KABAN SUNDEM
KDV Dahil
0,00 TL
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay

Elektrikle Şarj Edilebilir Isıtmalı Mont Rezistanslı ve Çift Yön Isıtmalı

 Elektrikli olarak üretilen bu mont sayesinde artık dışarda uzun süreli kalmak veya yürürken çok üşümek hayel olarak gözüküyor, Özellikle kayak gibi sporların yapıldığı soğuk ortamlarda veya ava gidildiğinde üşüme durumlarında aktif olarak kendi isteğinize bağlı olarak elektrik devresini açık kapayabileceğiniz şarjlı montunuz sayesinde üşümekte kurtulabilirsiniz.
Elektrikli mont ısıtmalı olan yapısı sayesinde evde yıllarca kullanılan elektrikli battaniyeler gibi ancak daha güvenli ve az bir elektrik enerjisiyle ısıtma sağlayan şarj edilebilir bir yapıya sahiptir. İç cebinde bataryasıyla birlikte giyilebilen elektrikli montun genel görüntüsü çok kalın ve ince olmayan bir yapıda olduğu için günlük kullandığınız montlarınızın veya kabanlarınızın altından rahatlıkla giyilebecek ebatlardadır.
 elektrikli mont
İlk olarak Japonyada yapılan bu ürün şuan Çin başta olmak üzere bir çok ülkede özellikle kışları çok soğuk geçen ülkelerde dağıtım aşamasında bulunan bir üründür. Ülkemizde ilk olarak satışa çıkarılan ve istocsepeti.com olarak da bu ürünü müşterilerimize sunan firmalardan biriyiz.
Şarj edilebilir kaban yaklaşık olarak 30-40 dakika gibi bir sürede tam şarj edibelir şekilde bir bataryaya sahiptir, bataryasını çıkartarak herhangi bir 220volt ile çalışan prizde şarj edebilirsiniz. 
elektrikli kaban
Şarj edilebilir kaban için gerekli izin belgeleri ve satış belgeleri bulunan ve herhangi bir sakıncası bulunmayan bir ürün olarak satışa sunulmuştur. 
 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sundem Elektrikli Mont Isıtmalı ve Şarj Edilebilir Rezistanslı Kaban Sundem Elektrikli Mont Isıtmalı ve Şarj Edilebilir Rezistanslı Kaban - ELEKTRİKLİ MONT ŞARJLI KABAN SUNDEM Sundem Elektrikli Mont Isıtmalı ve Şarj Edilebilir Rezistanslı Kaban

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.