Tavan Vantilatörü Tavana Monte Pervaneli Vantilatörler
Ücretsiz Kargo

Tavan Vantilatörü Tavana Monte Pervaneli Vantilatörler

Yorum Yap
Stok Kodu
TAVAN VANTİLATÖRÜ
KDV Dahil
1.745,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Tavan Vantilatörü 3 Kanatlı Tavana Monteli

Tavana monte edilerek kullanıma uygun şekilde üretilen bu ürün, bir çok iş yeri ve havalandırma ihtiyacı duyulan alanlarda kullanıma uygun olarak üretilmiştir.
Tavan vantilatörü ebatı : 56'' : 142 cm

Serinliğin uygun fiyatlı ve pratik yolu

 

Pervaneyle aldığı havayı yönlendirerek çalışan ve çalışma biçimine göre de körük, aspiratör, fan gibi isimler alan mekanizmaya vantilatör adı verilir. Genelde yaz aylarında bulunduğumuz ortamları serinletmek amacıyla kullandığımız vantilatörler, bu işlevini sadece insanlar için değil, çeşitli mekanizmaların soğutulması gereken parçaları için de sağlamaktadır.

Temelde, pervane, motor ve gövde bölümlerinden oluşan vantilatörler çalışma sıcaklığına göre çeşitlilik göstermektedirler. Endüstriyel olarak, soğuk hava tesisleri, soğutma sistemleri, ısıtma sistemleri gibi alanlarda kullanılır. Bunun yanında evlerde davlumbazlarda, konfor sağlamak içinse toplantı salonu, kafe, sinema gibi alanlarda vantilatörler kullanılmaktadır.

 

Vantilatörler radyal, karma akışlı ve aksiyel olmak üzere ikiye ayrılır. Radyal vantilatörlerde hava, eksenel yönde girer ve dik yönde çıkar. Aksiyel vantilatörlerde ise, iki durumda da aynı yönde hava çıkmaktadır. Son olarak karma akışlı vantilatörlerde havanın girişi ekseni yöndedir; fakat çıkışı ek basınç sağlayarak karmaşık düzende gerçekleşir.



Günlük pratik kullanımda, özellikle sıcak ve havasız durumlarda vantilatörler son derece kullanışlıdır. Klimanın sağladığı soğukluğu dereceyi sağlamaz fakat doğal bir esinti yaratarak ferah bir ortam yaratır. Ekonomik bakımdan da klimalardan daha avantajlıdır, çünkü daha az enerji harcar.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavan Vantilatörü Tavana Monte Pervaneli Vantilatörler Tavan Vantilatörü Tavana Monte Pervaneli Vantilatörler - Tavana monte edilerek kullanılabilen vantilatör modelleri ve fiyatları ile ayrıntılı olarak, vantilatör kategorisine yeni eklenen bu ürünü inceleyebilirsiniz. Tavan vantilatörü buharlı modelleri ile diğer farklı modellerin fiyatlarını ve ürün özelliklerini inceleyebilirsiniz. TAVAN VANTİLATÖRÜ Tavan Vantilatörü Tavana Monte Pervaneli Vantilatörler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.