Tost Makinesi 24 Dilim En Büyük Elektrikli Döküm Tost Makinaları
%20
Ücretsiz Kargo

Tost Makinesi 24 Dilim En Büyük Elektrikli Döküm Tost Makinaları

(1)Yorum - 5.00 Puan
Stok Kodu
BAYSAN 24 DİLİM TOST MAKİNESİ
KDV Dahil
6.242,13TL
7.837,65 TL
Garanti Süresi
24 Ay

24 Dilim Tost Makinesi Profesyonel Tip Endüstriyel Mutfak 

ÖZEL İNDİRİMLİ FİYAT VE TAVSİYE ETTİĞİMİZ TOST MAKİNESİ MODELİDİR.
2 Yıl Garantili + CE Belgeli + Ücretsiz Kargolu + Döküm Tost Makinesi
Elektrikli Tost Makinesi 24 Dilim olarak büyük boy üretilmiştir. En çok sattığımız tost makinesi modellerindendir. Uzun süreli kullanıma uygun olarak üretilmesi, termostat ayırına sahip olduğu için, düşük elektrik tüketimi ve kolay kullanım özelliği bulunmaktadır.
Ebatlar: 50cm x 43cm x 25cm
Özellikle tost yapılacak plakaların prüzsüz olması ve döküm kalınlığının yeterli olmasıyla birlikte, kullanılan malzemenin kaliteli olmasından dolayı, tercih edebileceğiniz tost makineleri arasında yer almaktadır.
Tost makinesinde kullanılan döküm plakalar, ısıyı eşit bir şekilde tüm döküm malzemeye ileterek, pişirilen tostun yanmadan eşit bir şekilde pişirilmesini sağlamaktadır.
Kullanılan yay sistemi sayesinde, kapağını bıraktığınızda hızlı bir şekilde düşmek yerine, yavaş bir şekilde kapanması sağlanmaktadır. Özel tasarımı sayesinde kullanım kolaylığı ve seri kullanım avantajı sağlamaktadır.
Boyutunun büyüklüğüne ve farklı markalarda bulunan ürünlerle kıyaslandığında, istoç sepeti olarak tavsiye ettiğimiz bir tost makinesi modelidir.
Ce belgesi olduğu için içiniz rahat bir şekilde işyerinizde ve izin belgeleri gerekli alanlarda kullanabilirsiniz.
Tost makinesinin döküm plaklara sahip olduğundan dolayı uzun yıllar eskimeden kullanmanıza imkan tanımakta ve büyük ebatlara sahip olduğu için de rahat bir kullanıma imkan tanımaktadır. Bütün ekmek ve benzer şekilde bir kaç ekmeği aynı anda tost yapabileceğiniz, seri kullanıma uygun bir tost makinesidir.
24 Dilim Baysan Blok Kapak Tost Makinesi Resmi

Elektrikli Blok Kapak Tost Makinesi Teknik Özellikleri:

24 Dilim Tost Makinesi Boyutları: 50.5cm x 43.5cm x 25.5 cm
Tost Makinesi Ağırlığı: 23 Kilo
Tost Makinesi Watt: 1100 watt x 2 kademe = 2200 Watt
 
Tost makinesi ile ilgili müşterilerimizden gelen resimler aşağıda yer almaktadır..
Baysan tost makinesi resimleri, ürünleri satın alan ve kullanmakta olan bir müşterimiz tarafından gönderilmiştir.
 
Baysan 24 dilim elektrikli tost aletinin kullanımı genel özellikleri ve teknik bilgileri ile ilgili detaylar için müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz.
Tost makinesi üzerinde ikaz işaretleriyle, termostat ayarının devreye girip girmediğini veya makineyi ilk açtığınızda çalışıp çalışmadığını, ikaz ayar düğmesinden takip edebilirsiniz. 24 dilim elektrikli tost makinesi üzerinde bulunan termostat ayarı sayesinde, ısı derecesini 300 derecenin üzerine kadar çıkarabilir ve hızlı bir şekilde ısınmasını sağlayabilirsiniz. Isınan tost makinesinin ısı ayarını düşürerek düşük ayarda da çalışabilmesini sağlayabilir ve her an tost makinenizin kullanıma hazır halde beklemesini sağlayabilirsiniz.
Yukarıdaki resim, satışını yaptığımız tost makinesiyle yapılan bir tostun resmidir. Ürünü alıp kullanan müşterimiz tarafından bize gönderilmiştir. Gerçek tost yapmak isteyenlere, profesyonel makine, uygun fiyat ve teslimat avantajlarıyla... 
Tost makinelerinde özelikle döküm kısmı çok prüzlü olduğunda hem yapışma sorunu yapmakta ve hem de temizlik yapılması zorlaşmaktadır. Yukarıdaki resimde makinenin döküm kısmı, yakın mesafeden çekilerek, temiz bir döküme sahip olduğunu net bir şekilde sizlere göstermek amaçlanmıştır. Uzun süreli kullanımlarda eskimeyen ve yıpranma oranı olmayan döküm ürünleri, yıllarca sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
 
Tost Makinesi Yağdanlığı: Döküm kısmın bittiği alanda başlayan yağdanlık kısmı, tost makinesinin boyunca uzanarak, metal kısımdan dökülen ekmek kırıntılarının ve yağ kalıntılarının, makine üzerine veya tezgaha dökülmesini önlemekte, tost makinesinin üzerinin temizlenmesi aşamasında da bezle veya fırçayla döküm kısmın üzerinden alınan kalıntılar, yağdanlık bölümüne dökülmektedir. Temizlenme veya kullanım sonrasında, yağdanlık denen kısım, çıkartılarak istediğiniz şekilde, çöpe kalıntıların dökülmesi ve musluk altında yıkanması işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.
Tost makinesi sanayi tipi mutfaklarda kullanılmak üzere, normal standart elektrikle çalışan ve genel kullanım alanları olarak büfeler, iş yerleri ve lokantalar olan bu tost makinesi, piyasada bulunan en büyük tost makinesi olarak satılmaktadır. Tost makinesi marka ve modelleri arasında döküm ızgara özelliği taşıyan bir tost makinesi olması ve sanayi tipi büfeler için özel üretim yapılmasından dolayı diğer tost makinelerinden çok farklı bir üründür.
kullanışlı
Yeni şubeye de aldık, gayet kullanışlı bir çok firmanın ürününü görmüştüm, kullandıklarım da oldu, remta vs. ama baysan tost makinesi tavsiye ederim garanti konusunda yedek parçada falan da iyiler..
Halis Karayurt | 02/06/2020
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tost Makinesi 24 Dilim En Büyük Elektrikli Döküm Tost Makinaları Tost Makinesi 24 Dilim En Büyük Elektrikli Döküm Tost Makinaları - Baysan 24 dilim tost makinesi paslanmayan çelik kasaya sahip olmakla birlikte, döküm kısımları ham metalden üretilmiştir. BAYSAN 24 DİLİM TOST MAKİNESİ
Tost Makinesi 24 Dilim En Büyük Elektrikli Döküm Tost Makinaları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.