Tüplü Pasta Börek Fırını Tek Kapılı Pastane ve Yemekhane Fırınları
%18
Ücretsiz Kargo

Tüplü Pasta Börek Fırını Tek Kapılı Pastane ve Yemekhane Fırınları

Yorum Yap
Stok Kodu
PASTANE VE YEMEKHANE FIRINI
KDV Dahil
11.840,45TL
14.412,70 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Tüplü Yemekhane ve Pastane Fırınları Tek Kapılı

Tüple çalışan tek kapılı pasta börek fırını olarak bilinen fırındır.
Fırın boyutları: 100 cm x 75 cm x 150 cm
Fırın ağırlığı: 110 Kilo
Fırın ısıl güç : 26 Kw

Fırınlar ile istediğiniz damak tadınızda yiyecekler


Yemek sektörü hemen hemen her zaman diliminde oldukça önemli bir yerdedir. Çünkü insanlar için en önemli işlev damak tadında yemek yemektir. Bu sebeple her ülkenin kendine has damak tadı ve yemek kültürü bulunmaktadır. Ülkemiz bu bakımdan oldukça zengin bir kültüre sahiptir. Özellikle bölgesel tatların ağırlığı olmakla birlikte yemek kültürümüz olukça farklılık arz etmektedir. Bu farklılıklar yanında bölgesel düzeyde bulunan yemekler diğer bölgelerinde ilgisini çekmiş ve yapmaya başlamışlardır.
 
 Özellikle yemek sektöründe hizmet veren lokantalar, pastaneler, oteller gibi büyük çaptaki işletmelerin makina düzeneğinde olmazsa olmazı olan fırınlar sayesine lezzete lezzet katmakta ve müşterilerinin beğenilerini kazanmaktadır. Özellikle Pastanelerdeki seri üretimi devam ettirmek adına ihtiyaç duyulan pastane fırınları sayesinde istedikleri kadar pasta, börek, poğaça gibi hamur işlerini yapabilmektedirler. Pastanelerde yer alan Pasta börek fırını konveksiyonlu fırınlarda en çok tercih edilenler olarak bilinmektedir.
 
 Özellikle olmayan, kabarmayan poğaçaların yerine pastane poğaçası olarak bilinen yumuşacık, puf poğaçaları yapmak için Poğaça fırını bulundurmanız gerekir. Pastaneler olarak hizmet verdiğiniz sektör küçük büyük bütün yaş gruplarını kapsayan insanlar olduğu için memnun etmeniz ve ağız tadı olarak size bağlanmaları için alanınızın en iyisi olmak zorundasınız. Bunun için de sahip olacağınız alet ekipmanlarını dikkatli ve bilinçli tercih etmek ve almak zorundasınız. Tercih edeceğiniz ürünler sizin için kolay ve seri üretim yamanıza olanak sağlaması gerekir.



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tüplü Pasta Börek Fırını Tek Kapılı Pastane ve Yemekhane Fırınları Tüplü Pasta Börek Fırını Tek Kapılı Pastane ve Yemekhane Fırınları - Yemekhanelerde yemek pişirmek için veya pasta börek pişirmek amacıyla üretilen fırınlardır. PASTANE VE YEMEKHANE FIRINI
Tüplü Pasta Börek Fırını Tek Kapılı Pastane ve Yemekhane Fırınları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.