Doğalgazlı Fritöz CE Belgeli Gazmer Onaylı TSE Belgeli 5 Litre
%
Ücretsiz Kargo

Doğalgazlı Fritöz CE Belgeli Gazmer Onaylı TSE Belgeli 5 Litre

Yorum Yap
Stok Kodu
CE BELGELİ FRİTÖZ GM.F5/G
KDV Dahil
1.189,73TL
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

 Doğalgazlı Gazmer Onaylı ve CE Belgeli 5 Litre Fritöz

Gazmer onaylı olarak üretilen fritöz ile birlikte, Türkiye de bulunan bütün doğalgaz firmaları tarafından onaylı olarak gönderilmektedir.

CE belgeli olarak üretilen sanayi tipi fritöz ile hem ekonomik bir kullanım sağlanmakta, özellikle fritözü çok kullanan firmalara tavsiye edilecek bir ürün olan doğalgazlı fritöz makinesi ile ilgili aklınıza takılan soruları müşteri temsilcilerimize sorabilirsiniz.

TSE belgeli fritöz 5 litrelik bir hacme sahiptir, komple paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir. Kapaklı fritöz sayesinde kızartma yapacağınız ürünlerin üzerini kapatarak rahat ve çevreyi kirletmeyen bir kızartma yapabilirsiniz. Lokanta tipi doğalgazlı fritöz makinesini online olarak sipariş verebilirsiniz.

Sepetli fritöz doğalgazlı olarak üretilmiş bir makinedir. Üretimi doğalgazlı olarak yapıldığı için güvenli bir kullanım sağlamanıza olanak sunmaktadır.

Gaz kesme emniyetli olarak üretilen sanayi tipi fritöz sayesinde, Avrupa standartlarında üretilmiş bir ürüne sahip olmuş olacaksınız.

Endüstriyel mutfak ekipmanları arasında, pişirme üniteleri olarak belirlenen fritöz kullanımı basit ve uzun ömürlüdür. Uzun ömürlü olarak kullanılan bu ürünle ilgili olarak, sepet bölümü ile gövdeleri paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir.

Lokanta fritözleri ve restaurant fritözleri olarak bilinen bu fritözlerde, papates kızartması, patlıcan kızartması, tavuk kızartması ve balık kızartması gibi ürünleri kızartabilirsiniz.

Farklı marka ve modellerde üretilen fritözle arasında, diğer marka ve modellerden farkı, CE belgeli ve TSE belgeli olarak üretilmiş olmasıdır. Özellkileri bakımından doğalgaz kullanımana uygun olarak üretilen bu ürün gazmer onaylı olduğundan dolayı, iş yerinizde güvenli bir kullanım sağlamaktadır.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğalgazlı Fritöz CE Belgeli Gazmer Onaylı TSE Belgeli 5 Litre Doğalgazlı Fritöz CE Belgeli Gazmer Onaylı TSE Belgeli 5 Litre - CE belgeli fritöz modelleri arasında 5 litre yağ kapasitesine sahip ve kullanımı kolay olmakla birlikte, ekonomik bir kullanım sağlayan fritöz modelidir. CE BELGELİ FRİTÖZ GM.F5/G
Doğalgazlı Fritöz CE Belgeli Gazmer Onaylı TSE Belgeli 5 Litre

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.