Elektrikli Fritöz 3 Litre Sanayi Tipi Mutfak Ekipmanları Patates Kızartma
Ücretsiz Kargo

Elektrikli Fritöz 3 Litre Sanayi Tipi Mutfak Ekipmanları Patates Kızartma

Yorum Yap
Stok Kodu
ELEKTRİKLİ 3 LİTRE FRİTÖZ
KDV Dahil
3.634,55 TL
Garanti Süresi
24 Ay

 Sanayi Mutfak Fritözü 3 Litre Kapasiteli Elektrikli Kullanım

Fritöz özellikleri bakımından elektrikle çalışan ve kullanımı kolaylaştırmak amacıyla, süzgeç bölümünden oluşan bir üründür. Özelliklerinde termostat sistemi olduğundan dolayı, aşırı ısınmaya karşı koruma sistemi bulunmaktadır. Fazla ısındığında termosta devreye girerek rezistans ısıtmasını azaltmakta ve yağ sıcaklığını patates gibi kızartılacak sebzelerin eşit şekilde pişeceği şeklinde ayarlamaktadır. Elektrikli fritöz siparişi vermek için 0212 659 84 34 numaralı müşteri temsilcilerimizi arayarak sipariş verebilirsiniz.

Sanayi mutfak ekipmanlarının çeşitleri arasında fritöz modelleri arasında, en ufak kapasiteye sahip olan bir fritöz modelidir. Elektrikli fritözler tüple kullanılan fritözlere oranla daha fazla kullanılmaktadır, bunun sebebi ise termostat ayarlı olması ve belirli aralıklarla kontrol etmenin yeterli olmasıdır. Patates dışında bir çok sebze türünü ve balık gibi etlerin de pişirilmesi işlemini, 3 litrelik fritöz ile gerçekleştirebilirsiniz. Büfe tipi friz olarak bilinen bu ürün hem restaurant ve hem de otel yemekhanelerinde aktif olarak kullanılabilmektedir.

Ebatlar: 18cm 40cm x 20cm

Fritöz Sepeti Ölçüleri: 12 x 21,5 x 12cm

3 litre fritöz


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Elektrikli Fritöz 3 Litre Sanayi Tipi Mutfak Ekipmanları Patates Kızartma Elektrikli Fritöz 3 Litre Sanayi Tipi Mutfak Ekipmanları Patates Kızartma - Sanayi mutfak ekipmanları arasında, 3 litre kapasiteli kullanıma imkan tanıyan ve kullanım şekli bakımından bir çok fritöz modellerine göre, fiyatı uygun olduğundan dolayı, tercih edebileceğiniz ve istoç sepeti olarak da tavsiye edeceğimiz bir fritöz modelidir. Baysan fritöz fiyatları arasında en uygun elektrikli fritöz modelidir. ELEKTRİKLİ 3 LİTRE FRİTÖZ
Elektrikli Fritöz 3 Litre Sanayi Tipi Mutfak Ekipmanları Patates Kızartma

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.