Elektrikli 3+3 Litre Fritöz Endüstriyel Mutfak Kızartma Makineleri
Ücretsiz Kargo

Elektrikli 3+3 Litre Fritöz Endüstriyel Mutfak Kızartma Makineleri

Yorum Yap
Stok Kodu
ÇİFT HAZNELİ ELETRİKLİ FRİTÖZ
KDV Dahil
6.499,51 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Sanayi Tipi 3+3 Litre Elektrikli Fritöz Makinesi

Endüstriyel fritöz modeli, standart elektrikle çalışmaktadır, yani mutfağınızda bulunan 220 volt standart voltajla rahatlıkla çalıştırabileceğiniz bir üründür. Sanayi elektriği gerektirmeyen bir kullanıma sahiptir. Termostatlı fritöz farklı iki haznenin birlikte üretilmesiyle oluşturulmuş ve çift hazneli fritöz olarak üretilmiştir. Fritözün her bir bölümü 3 litre yağ kapasitesine sahiptir, ikili fritözler arasında bulunan en ufak model elektrikli fritöz modelidir.

Endüstriyel mutfak ekipmanları arasında sıkça kullanılan fritöz modelleri olduğundan dolayı, kullanım özelliği ve kullanım şekli bakımından seri ve sık kullanıma uygundur. Öğrenci yurtlarında kullanılan fritöz ve kantin gibi mekanlarda kullanılan fritöz özelliği barındırmaktadır. Kamu kuruluşlarında tüplü ürünlerin kullanılmasının sakıncalı olmasından dolayı, elektrikli cihazlara yönelmektedir, bundan dolayı en çok tercih edilen fritöz modelleri elektrikli fritöz modelleridir.

Ebatlar: 35cm x 40cm x 20cm

çift hazneli fritöz
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Elektrikli 3+3 Litre Fritöz Endüstriyel Mutfak Kızartma Makineleri Elektrikli 3+3 Litre Fritöz Endüstriyel Mutfak Kızartma Makineleri - Sanayi mutfak ekipmanları incelendiğinde en çok tercih edilen ürünlerden bir diğeri de kızartma işlemlerinde, aktif olarak kullanılan fritöz makineleridir. Fritöz makineleri kullanım şekli bakımından ve ihtiyaç duyulduğu iş hacminden dolayı.. en çok tercih edilen sanayi mutfak ekipmanlarından birisidir. ÇİFT HAZNELİ ELETRİKLİ FRİTÖZ
Elektrikli 3+3 Litre Fritöz Endüstriyel Mutfak Kızartma Makineleri

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.