Remta 30 cm Pleyt Izgara Elektrikli R 97 Çabuk Isınan
%5
Ücretsiz Kargo

Remta 30 cm Pleyt Izgara Elektrikli R 97 Çabuk Isınan

Yorum Yap
Stok Kodu
REMTA 30 CM IZGARA PLEYT R97
KDV Dahil
2.726,54TL
2.870,05 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Hamburger Köfte Izgarası 30cm Pleyt Elektrikli

Remta 30 cam R97 Pleyt Izgara

Lokanta ve büfe tipi mekanlarda kullanıma uygun olarak üretilmiş, sanayi tipi elektrikli pleyt ızgara makinesidir. Kullanıma rahat olması ile birlikte, pleyt yüzeyin kullanışlı olmasından dolayı, son dönemlerde en çok tercih edilen ızgara makinesidir.
Büfe ve benzer iş yerlerinde kullanılmak üzere üretilmiş pleyt ızgara makinesidir.
Hamburger ızgara makinası boyutları:
Genişlik: 29.5cm, Boy: 60cm x Yükseklik: 22cm
Güç: 2000 Watt
 
 pleyt ızgara elektrikli

Pleyt Izgarada Köfte Nasıl Yapılır?

Hazırlanan köfteler genel olarak el yardımıyla veya hamburger köftesi şeklinde yapılmış ise, ıslak hamburger şeklinde, önceden ısıtılan pleyt ızgara üzerine bir miktar sıvı yağ döküldükten sonra ısınması beklenir ve daha sonra ısınan pleyt ızgara yüzeyine 1-2cm aralıklar ile köfteler yerleştirilir. Köftelerin çok kısa süreli olarak ve aynı şekilde çok uzun süre beklemeksizin genel olarak arada bir ters çevrilerek eşit bir şekilde pişirilmesi sağlanmalıdır.

Hamburger Köftesi Nasıl Yapılır?
Hamburger köftesi yapmak isteyen iş yerlerinin öncelikli olarak bir hamburger presine ihtiyaçları bulunmaktadır. Hamburger pres makinesi online satış sitemizden inceleyibilirsiniz, hamburger presinin içerisine kendi hazırladığınız özel karışımlı köftenizi koyarak, istediğiniz boyutlarda ve kalınlıkta olabilecek hamburger köfteleri elde edebilirsiniz. Hamburger köftesinin pişirilmesi işlemini de yine bu ızgara makinesinde gerçekleştirebilirsiniz.
Hamburger köftesinin yapım aşamasında önemli olan unsurların başında, müşterilerinizin damak tadını düşünerek hareket etmeniz, çünkü satış odaklı olarak yapılan hambuger köftelerinin hitap ettiği müteri kitlesi ve müşterinin yaş grubu önem kazanmaktadır. Genel olarak baharatın ağırlık verildiği hamburger köfteleri genellikle çocuk veya gelişme çağındaki gençler tarafından pek damak tatlarına uyum sağlamayabilmektedir. Bundan dolayı hamburger köftesini yaparken, kendimiz yiyecekmiş gibi değil de hitep etmiş olduğumuz müşteri kitlesini düşünerek hareket etmemiz gerekmektedir.
 

Izgara Pirzola Nasıl Pişirilir?

Pleyt ızgara makinesi üzerinde kuzu pirzola ızgara şeklinde pişirilebilir özellikte ve kuzu pirzolanın ızgara yüzeyine yapışmaycağı şekilde hafifce yağlanması ve ızgaranın çok uzun süre öncesinden yakılı olarak bekletilmemesi yeterli olacaktır. Kuzu pirzola pişirilme aşamasında önemli olan çok fazla ızgara üzerinde bekletmemek ve pişme işlemi gerçekleştikten hemen sonra sıcak bir şekilde servise hazır hale getirmektir.
 
Balık Izgarada Nasıl Pişirilir?
 
Tavuk Izgarada Nasıl Yapılır?
 
Köfte Izgarada Nasıl Pişirilmelidir?
Remta R 97 Izgara Makinesi
Remta tarafından üretimi yapılan ve R97 ızgara makinesi olarak isimlendirilen, elektrikli pleyt ızgara makinesidir. Izgara makinesi ile ilgili olarak farklı boyutlarda ve büyüklüklerde bulunan Remta R 83, Remta  R89 ızgara makinelerini de inceleyebilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Remta 30 cm Pleyt Izgara Elektrikli R 97 Çabuk Isınan Remta 30 cm Pleyt Izgara Elektrikli R 97 Çabuk Isınan - Hamburger pişirme işleminden başlayarak müşteriye servis edilmesi aşamasının başarılı bir şekilde sonuçlanmasını sağlayacak kaliteli bir üründür. Hamburger ve köfte pişirme makinesi sayesinde artık sanayi mutfak alanında sizin en iyi yardımcılarınızdan biri olacak, pleyt hamburger makinesini satın alabilirsiniz. REMTA 30 CM IZGARA PLEYT R97
Remta 30 cm Pleyt Izgara Elektrikli R 97 Çabuk Isınan

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.