Doğalgazlı Pleyt ızgara Makinesi 30cm CE Belgeli Köfte Tavuk Grill
Ücretsiz Kargo

Doğalgazlı Pleyt ızgara Makinesi 30cm CE Belgeli Köfte Tavuk Grill

Yorum Yap
Stok Kodu
DOĞALGAZLI IZGARA G43032-1
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Doğalgazlı Pleyt Izgara CE Belgeli 21mbar Basınç Değerli

 
Gazmer onaylı ızgara makinesidir, Türkiye genelinde doğalgaz açılması için gerekli belgelerin tamamı bulunmaktadır.
CE belgeli pleyt ızgara makinesi olduğundan dolayı, güvenli bir şekilde kullanım sağlamaktadır.
Emniyet ventili bulunan ızgara makinesinin gazı otomatik olarak kapatma özelliği bulunmaktadır.
Pleyt ızgara üzerinde bulunan üst pişirici plakalar en iyi lezzeti ve pişirme süresini ayarlamak için özel olarak yapılmıştır. Eski tip döküm ızgaraların aksine, hem pişirmesi daha hızlı ve hemde ısınması daha hızlıdır. Üzerinde oluşan kirliliklerin temizlenmesi daha kolay olmakla birlikte, yüzeyde aşınma oranı daha düşük seviyede olacak şekilde dizayn edilmiştir.
dogalgazlı köfte ızgarası

Doğalgazlı Izgara Makinesi Teknik Özellikleri:

 
Izgara boyutları : 54cm x 28.5cm x 22.5cm
Izgara ağırlığı : 7.5 kg
Doğalgaz tüketimi: 310g/h - 0,40m3/h - 21mbar doğalgaz basıncı
Izgara kodu: G43032-1 doğalgazlı pleyt ızgara makinesi
Alev kontrolü : Termoelektronik (termokupul)
Sınıfı : Izgara (grill)
Ateşleme : Harici ateşleme sistemi
Atık gaz sistemi : Atmosferik
Izgara atık gaz tahliyesi : A Tipi Cihaz
Gaz Basıncı mbar : 21 mbar 
Üretim yeri : Türkiye

Pleyt Izgara Nedir?

Izgara makineleri arasında pleyt ismi ile anılan ve bu isimle satışa sunulan ızgara makinesinin en belirgin farkı, eski tip döküm ızgaralara nazaran, daha ince bir ızgara tabakasına sahip olması ve üzerinin düz yüzeyli olmasıdır.
Genel ızgara mantığında bir yüzeyi düz ama kalın pik döküm malzeme kulanılan diğer yüzeyi ise dilimli şekilde üretilen ızgara modelleridir, ancak pleyt ızgaralarda yüzeyin tamamı düz ve prüzsüz yaklaşık 0,6mm kalınlığında bir sacın kullanılması ile oluşturulmuş bir ızgara makinesidir. Peki düz yüzeyin avantajı ve ince sacın avantajları nelerdir? Izgara yüzeyi düz olduğunda üzerinde pişirilen etlerin yapışması engellenmekte ve temizliğinin kolay olması sağlanmaktadır.
Üzerine yağ konularak pişirme yapıldığından ızgara yüzeyine yapışma olmamakta ve herhangi bir yapışma sözkonusu olsa bile spatula yardımı ile rahatlıkla temizlenebilmektedir. Pleyt ızgaraların bir diğer olumlu yönü ise balık, tavuk, köfte, hamburger eti ve diğer et çeşitlerini kolaylıkla pişirilebilmenizi sağlamasıdır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğalgazlı Pleyt ızgara Makinesi 30cm CE Belgeli Köfte Tavuk Grill Doğalgazlı Pleyt ızgara Makinesi 30cm CE Belgeli Köfte Tavuk Grill - Türkiye de üretimi yapılan ve CE belgesini almış olarak satışa sunulan ızgara makinesidir. Özellikle ızgaraların hızlı ve pratik bir şekilde tadından ve pişkinliğinden ödün vermeden hazırlanmasını düşünen işletmeler için uygun bir ızgara makinesidir. Izgara makinesi tavsiye edilebilecek bir ürün olmakla birlikte, uzun süreli kullanıma elverişli bir grill modelidir. DOĞALGAZLI IZGARA G43032-1
Doğalgazlı Pleyt ızgara Makinesi 30cm CE Belgeli Köfte Tavuk Grill

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.