Remta DE11 Çift Demlikli Jumbo Çay Makinesi 23 Lt Elektrikli
%5
Ücretsiz Kargo

Remta DE11 Çift Demlikli Jumbo Çay Makinesi 23 Lt Elektrikli

Yorum Yap
Stok Kodu
REMTA DE11 ÇİFT DEMLİKLİ JUMBO ÇAY KAZANI
KDV Dahil
7.095,79TL
7.469,25 TL
Garanti Süresi
24 Ay
Piyasa Fiyatı
1530
Havale
6.882,92 TL (%3,00 havale indirimi)

Remta DE 11 Jumbo Çay Kazanı 23 Lt

Remta Elektrikli Çift Demlikli Çay Makinesi

Özel kare tasarımı ve kırmızı rengi ile, ofis ve iş yerlerinde kullanıma uygun olarak üretilen, remta yeni model elektrikli çay kazanıdır.
23 Litre çay kapasitesine sahip bir kazan modelidir, üzerine iki adet demlik konulacak şekilde üretilmiş ve ürünle birlikte demlikler gönderilmektedir.
Çay kazanı üzerinde kaynayan suyun servis yapılması için musluk bulunmaktadır. Kazanın içerisinde bulunan suyun sıcaklığını gösteren, gösterge bulunmaktadır.
Not: Talep üzerine bu ürünün siyah rengi de üretilebilmektedir. Siparişiniz sonrasında bize ulaşarak, siyah renkli ürün isteğinizi iletirseniz, ürün siyah olarak gönderilir. Standart olarak kırmızı aktif satıştır.
 
Teknik Özellikler:
 
Ebat: 48cm x 36cm x 62,5cm
Ağırlık: 9 kg
Güç: 2200W
2 Yıl Garantili


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Remta DE11 Çift Demlikli Jumbo Çay Makinesi 23 Lt Elektrikli Remta DE11 Çift Demlikli Jumbo Çay Makinesi 23 Lt Elektrikli - Remta De11 jumbo su tesisatına bağlantı yapılarak kullanılmakta ve üzerine iki adet demlik konularak, otomatik rezistansa sahip bir üründür. REMTA DE11 ÇİFT DEMLİKLİ JUMBO ÇAY KAZANI
Remta DE11 Çift Demlikli Jumbo Çay Makinesi 23 Lt Elektrikli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.