Tüplü Dört Ocaklı Kuzine Ocak Fanlı Lokanta Ocağı
Ücretsiz Kargo

Tüplü Dört Ocaklı Kuzine Ocak Fanlı Lokanta Ocağı

Yorum Yap
Stok Kodu
GR722E TÜPLÜ FIRINLI LOKANTA OCAK
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Dört Ocaklı Tüplü Kuzine Ocak Fırını Fanlı Lokanta Ocağı

Lokanta ocak tüple çalışan LPG uyumlu mükkemmel kalitede bir üründür LPG enjektörü bir poşet içinde ürünle birlikte teslim edilir.
Fırın brülörleri ateşlemeli plotlu, termokuplu ve termostatlıdır fırın aşırı ısınmaya karşı termostatlarla kontrol edilir.
Tüplü kuzine ocak ce belgeli bir ürün olup üst kalitedeki malzemelerden üretilmiş uzun ömülü gövde ve paneller paslanmaz çeliktir.
Fırın termostatlarla kontrol edilmesinin yanında aynı zamanda fanlıdır ve böylece aşırı ısınmaya karşı dayanıklılığı desteklenir.
Ocağın düğmeleri kuzine ocakla uyumlu her bir brülör için ayrı düğmeleri ve fırın için derecelerini gösteren simgeleri mevcuttur.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tüplü Dört Ocaklı Kuzine Ocak Fanlı Lokanta Ocağı Tüplü Dört Ocaklı Kuzine Ocak Fanlı Lokanta Ocağı - Lokanta ocak tüple çalışan LPG uyumlu mükkemmel kalitede bir üründür LPG enjektörü bir poşet içinde ürünle birlikte teslim edilir. GR722E TÜPLÜ FIRINLI LOKANTA OCAK
Tüplü Dört Ocaklı Kuzine Ocak Fanlı Lokanta Ocağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.