Fritöz 5+5 Litre Elektrikli Çift Hazneli Patlıcan Patates Kızartma Makinesi
Ücretsiz Kargo

Fritöz 5+5 Litre Elektrikli Çift Hazneli Patlıcan Patates Kızartma Makinesi

Yorum Yap
Stok Kodu
BAYSAN ELEKTRİKLİ FRİTÖZ ÇİFTLİ
KDV Dahil
7.460,39 TL
Garanti Süresi
24 Ay

 İki Hazneli Elektrikli Fritöz 

İki adet fritözün bir arada kullanılabilmesi olanağını sunan bu ürün, çiftli fritöz makinesi olarak bilinmekte ve her bir hazneyi birbirinden farklı olarak çalıştırabilmektesiniz. Özelliklerine bakıldığında her bir fritöz bölümünün elektrik açma kapatma düğmeleri ve termostat ayarları farklıdır. Yani fritözün bir bölümünü kullanırken diğer bölümünü kapalı tutabilirsiniz. Aynı şekilde her bir fritöz haznesinde farklı kızartma işlemlerini de gerçekleştirebilirsiniz. Fritözün tek haznesinde patates kızartırken diğer haznesinde patlıcan gibi sebzeleri de kızartabilirsiniz, fritöz bölmeleri arasında birbirine koku ve benzer tat gibi özellikleri geçmemektedir.

Her bir haznenin boyutu 5 litre olarak toplamda iki hazneden oluşmaktadır.

Ebatlar: 53cm x 40cm x 20cm

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fritöz 5+5 Litre Elektrikli Çift Hazneli Patlıcan Patates Kızartma Makinesi Fritöz 5+5 Litre Elektrikli Çift Hazneli Patlıcan Patates Kızartma Makinesi - Çift hazneli olarak üretilen ve aynı anda iki farklı kızartma işlemini gerçekleştirebileceğiniz, elektrikle çalışan fritöz modelidir. Fritöz kızartma yağının uzun süreli kullanmak için, daha az miktarda yağı fritöze ekleyerek, daha uzun süreli ekonomik bir şekilde, patates veya patlıcan gibi mevsimlik kızartma yapılan ürünleri kızartabilirsiniz. BAYSAN ELEKTRİKLİ FRİTÖZ ÇİFTLİ
Fritöz 5+5 Litre Elektrikli Çift Hazneli Patlıcan Patates Kızartma Makinesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.