Kum Kahve Makinası Türk Kahve Pişirme Ocağı
%
Ücretsiz Kargo

Kum Kahve Makinası Türk Kahve Pişirme Ocağı

Yorum Yap
Stok Kodu
KUM KAHVE MAKİNESİ TÜRK KAHVE
KDV Dahil
609,15TL
0,00 TL
Hediyesi
KUMLARI HEDİYE!
Garanti Süresi
24 Ay

Kum Kahve Pişirme Makinesi Türk Kahvesi Pişirme

 
Kahve servisi yapan iş yerleri için özel olarak üretilmiş bir üründür. Kum içerisinde türk kahvesi pişirmek için üretilmiş bir üründür.
Kumda Kahve Makinası Boyutları: 
En: 36cm Boy: 44cm Yükseklik: 16cm
 
kum kahve makinası
Kumda kahve makinesi elektrikli olarak kullanılabilecek şekilde üretilmiş ve yerli üretim olarak üretilen bir üründür. Kumda kahve pişirme makinesinin genel kullanım koşulları ürünle birlikte, ürün içerisindeki açıklamanın bulunduğu kağıtla birlikte gönderilmektedir. Termostat ısı ayarlı olarak üretilen kumda kahve makinesi özellikle, kahve servisini gün boyunca yapan iş yerlerinde sıklıkla kullanılan bir üründür. Kumda kahve pişirme ocakları arasında dikdörtgen şekile sahip ve genel olarak dört kısa ayak üzerine oturtulmuş bir üründür.
kumda kahve makinesi fiyatları
Kumda Kahve
Kum üzerinde kahve yapma amacıyla üretilen ve kullanım alanı olarak, cafeler, restoranlar ve benzer mekanlarda, müşterilerine özel bir kahve sunmak isteyen iş yerlerinde kullanılmak amacıyla üretilmiş kahve pişirme makineleridir. Üzerinde yapılan kahve standart cezve ile veya bakır cezve ile yapılmakta, bununla birlikte kumda kahve pişirme işlemi sırasında, kahvenin konulduğu cezve taban ve kenarlardan eşit ısı yayıldığı için, kahvenin tadı tam olarak ortaya çıkarılmaktadır. 
Bir çok kişinin henüz tatmaya fırsat bulmadığı ve ev kullanıcılarının kendi ortamlarında hazırlayamayacakları kum kahve kahvesi sizin iş yerinize has bir lezzet ve avantaj olabilmektedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAVSİYE ÜRÜNLER
Kum Kahve Makinası Türk Kahve Pişirme Ocağı Kum Kahve Makinası Türk Kahve Pişirme Ocağı - Kum üzerinde kahvenin pişirilebilmesi için, altında bulunan ısıtma sistemi sayesinde, kısa süre içerisinde ısınan kum üzerine koyulan, cezve sayesinde, kahvenin pişirilerek müşterilerimize servis yapılması sağlanmaktadır. KUM KAHVE MAKİNESİ TÜRK KAHVE Kum Kahve Makinası Türk Kahve Pişirme Ocağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.