Kumda Kahve Makinası Bakır İşlemeli Türk Kahvesi Pişirme
Ücretsiz Kargo

Kumda Kahve Makinası Bakır İşlemeli Türk Kahvesi Pişirme

Yorum Yap
Stok Kodu
BAKIR İŞLEMELİ KUMDA KAHVE
KDV Dahil
0,00 TL
Hediyesi
KUMLARI HEDİYE!
Garanti Süresi
24 Ay

Kumda Kahve Pişirme Makinası Bakır İşlemeli

 
Kahve pişirme yöntemleri arasında, bir çok mekan tarafından kullanılan ve profesyonel mekanların tercih ettiği kahve pişirme makinesidir.
 Kumda Kahve Makinası Boyutları: 
En: 36cm Boy: 44cm Yükseklik: 16cm
Kumun kahve pişirme derecesine kadar ısınma süresi 20-30 dakikadır.
Kum üzerinde kahvenin pişme süresi 2-5 dakikadır.
Kumda kahve pişirme makinesinin ısı termostat ayarı 50-300 derece arasında ayarlanabilmektedir.
50 Hz - 220 Volt - 1.5 Kw
Kum üzerinde kahve pişirme makinesi uzun ömürlü olarak, iş yerleri ve cafelerde profesyonel kullanıma uygun olarak üretilmiştir.
Üzerinde bulunan rahat taşıma kulpları sayesinde, taşınma işlemini rahatlatmaktadır.
Özel bakır işlemesi sayesinde süslü ve güzel bir görüntü oluşturmaktadır.
kumda kahve makinası
 
Kumda kahve makinası resmi..

Kumda kahve nasıl yapılır?

Kum üzerinde kahve pişirmek için gerekli olan bu makine, ısıtma sistemi açıldıktan yaklaşık olarak 20 dakika ile 30 dakika arasında arasında, kahvenin yapılabileceği bir sıcaklık değerine ulaşmaktadır. Kahve makinesi üzerine konulan kum taneleri, yeterince ısındıktan sonra, bakır cezve üzerine konulan ve ayarlanan kahve ile su karışımı, kum üzerine iyice yerleştirildikten sonra, kahvenin pişme işleminin gerçekleşmesi beklenmektedir. Kahve makinesi üzerine konulan cezvede bulunan, kahve karışımı kaynadıktan sonra ve yeterince köpük oluştuktan sonra, önceden ayarlanan fincanlara yeteri kadar, kahve konulduktan sonra, servise hazır kahvelerin işlemi tamamlanmış olur.
bakır işlemeli kumda kahve
kumda kahve nasıl yapılır

ahve içmenin tadı bütün bir haftanın yorgunluğunu atmamız için yeterlidir. Kahve Türk kültüründe önemli bir yere sahiptir. Hele ki bu Türk kahvesi kumda yapılıyorsa daha güzel bir hal alır.

Türk kahvesini hemen hemen herkes bilir. Kumda kahve ise henüz çok bilinmeyen fakat denendiği zaman genellikle sonrasında da tercih edilir çünkü damakta tat bırakan güzel bir lezzettir. Kumda kahvenin ocakta pişirilen kahveden lezzeti dışında başka farklılıkları da vardır.

Kumda pişirilirken ısısı eşit şekilde dağıldığı için kahveye daha bir doygunluk verir. Her tarafına aynı şekilde yayılan ısısı kahveyi dengeli ve güzel bir şekilde pişirdiği gibi ayrıca tek bir cezvede pişirmek zorunda kalmazsınız. Kumun üzerinde birçok cezveye aynı işlemi yapabilirsiniz. Hem sağladığı bu kolaylık hem de lezzetinden dolayıdır ki kahve içilen yerlerde artık daha sık karşımıza çıkmaktadır.

Son zamanlarda yaygınlaşmış gibi görünse de aslında tarihi Osmanlıya dayanır. Bu yüzdendir ki bazı yerlerde kumda kahvenin yanında Osmanlı şerbeti verilir. Aslında o dönemler imkânlar doğrultusunda külde pişirilmiş olsa da diğer pişirme yöntemleriyle kıyasladığımızda hiç birinin kumda kahvenin yerini tutmadığını rahatlıkla görebiliriz.

Damakta bıraktığı lezzet dışında yapılışını izlemekte bir o kadar keyif verir. Hala denemediyseniz en yakın bir kahvecide kumda kahve deneyerek sonrasında alışkanlığınız olacak bir tat elde edebilirsiniz.


 bakır kumda kahve makinesi
 kumda kahve
 bakır kumda kahve makinesi
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAVSİYE ÜRÜNLER
Kumda Kahve Ocağı Türk Kahvesi Pişirme Makinesi
Ücretsiz Kargo
%
TÜKENDİ
Kum Kahve Makinası Türk Kahve Pişirme Ocağı
Ücretsiz Kargo
%
TÜKENDİ
Kumda Kahve Makinası Bakır İşlemeli Türk Kahvesi Pişirme Kumda Kahve Makinası Bakır İşlemeli Türk Kahvesi Pişirme - Kum üzerinde kahve pişirmek için, özel olarak üretilen ve içerisine kum konulduktan sonra, türk kahvesi pişirmek için gerekli malzemeler ile kahve yapmaya yarayan, elektrikli kahve pişirme makinesidir. BAKIR İŞLEMELİ KUMDA KAHVE
Kumda Kahve Makinası Bakır İşlemeli Türk Kahvesi Pişirme

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.