Pleyt ızgara Elektrikli 50cm Baysan Tavuk Balık ve Köfte Grill Makinesi
Ücretsiz Kargo

Pleyt ızgara Elektrikli 50cm Baysan Tavuk Balık ve Köfte Grill Makinesi

(1)Yorum - 5.00 Puan
Stok Kodu
PLEYT IZGARA ELEKTRİKLİ 50CM
KDV Dahil
7.073,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Baysan 50 cm Pleyt Izgara 

Çift Termostatlı Elektrikli Pleyt Köfte Tavuk Balık Izgara Makinesi

 
Grill makinesi elektrikli olarak çalışmakta ve iki adet 1500 watt elektrik enerjisine sahip çift termostatlı olarak üretilmiştir. Birbirinden bağımsız olarak çalışan çift termostat sayesinde, birini kapatırken diğerini açık tutabilirsiniz. Yani az bir köfte veya benzer bir ızgara yapmanız gereken durumlarda, bir tarafını açıp ızgaranın diğer tarafını kapalı tutarak daha az elektrik tüketmesini sağlayabilirsiniz.
 
Pleyt Izgara Makinesi Boyutları:
En 50.5cm x Boy 50.5cm x Yükseklik 22.5cm
Güç: 2x1500 Watt
Baysan tarafından üretilen CE belgeli olarak üretilmiş, 40 yıllık firmalardan biri olan baysan mutfak tarafından üretilen üründür.
Düz yüzeyli pleyt ızgara olmasından dolayı, en çok tercih edilen elektrikli pleyt ızgara makinesi modelidir. Kullanım şekli ve bakımından dolayı temizliği kolay olmakla birlikte, uzun süreli kullanıma elverişli ızgara makinesidir. 2 yıl garantili olarak satılmaktadır.
İzmir kumru makinesi olarak da kullanılabilecek, üzerinde düz yüzeyli pleyt ızgara bulunan bir üründür. İzmir kumru pişirilmesi için yeterli yüzeye sahip olmakla birlikte, sosislerin eşit şekilde pişirilmesini sağlayabilirsiniz.
baysan iyidir
bir yakınımda baysan tost makinesi vardı, ondan dolayı ızgarada baysan markasını tercih ettim, henüz kullanmadım ama görüntü ve diğer herşey güzel gözüküyor
Metin küçükay | 17/06/2020
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Pleyt ızgara Elektrikli 50cm Baysan Tavuk Balık ve Köfte Grill Makinesi Pleyt ızgara Elektrikli 50cm Baysan Tavuk Balık ve Köfte Grill Makinesi - Elektrikli kullanım sağlanan, baysan mutfak tarafından üretilen köfte pişirme makinesidir. Lokantalarda et pişirme amacıyla kullanılması için tasarlanmıştır. PLEYT IZGARA ELEKTRİKLİ 50CM
Pleyt ızgara Elektrikli 50cm Baysan Tavuk Balık ve Köfte Grill Makinesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.