8 Dilim Tost Makinası Elektrikli Sanayi Büfe Cafe Kantin Modeli
Ücretsiz Kargo

8 Dilim Tost Makinası Elektrikli Sanayi Büfe Cafe Kantin Modeli

Yorum Yap
Stok Kodu
8 DİLİM TOST MAKİNESİ SANAYİ TİP
KDV Dahil
4.973,59 TL
Garanti Süresi
24 Ay
8 Dilim Tost Makinası Sanayi Büfe Tipi
 
Elektrikle çalışan tost makinesi özelliğine sahiptir, döküm plaklar ile üretilmiş ve iş yerleri için kullanıma uygundur. Ev kullanıcıları da döküm tost makinesi almak isteyen aileler için kullanıma uygundur.
 8 Dilim Elektrikli Tost Makinesi Teknik Özellikleri:
Boyutları: 25.5cm x 43.5cm x 25.5cm
Ağırlığı: 13 kg
Tüketim: 2x650 Watt Rezistans sistemi bulunmaktadır.
Kaliteli tost makinesi ve uygun fiyatlı olarak almak isteyen iş yerlerinin tercihi, daha büyük ölçekli tost makinesi satın almak için benzer ürünlere bakabilirsiniz.
8 dilim tost makinası
8 dilimli elektrikli tost
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAVSİYE ÜRÜNLER
8 Dilim Tost Makinası Elektrikli Sanayi Büfe Cafe Kantin Modeli 8 Dilim Tost Makinası Elektrikli Sanayi Büfe Cafe Kantin Modeli - Farklı alternatifler ile satışa sunulan baysan mutfak tost makineleri arasında, en küçük döküm tost makinesi olarak üretilen üründür. Grill özelliği taşımasıyla ve ızgara tost makinesi olarak kullanılabilmesi bakımından günlük kullanımda uygundur. 8 dilimlik tost almak isteyen okul kantinleri ve öğretmen odalarında kullanıma uygun olarak CE belgesine sahip, yangın çıkarmayacak bir ürün modelidir. 8 DİLİM TOST MAKİNESİ SANAYİ TİP
8 Dilim Tost Makinası Elektrikli Sanayi Büfe Cafe Kantin Modeli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.