Yeni ürün eklerken kullanılacak
%5
Ücretsiz Kargo

Yeni ürün eklerken kullanılacak

Yorum Yap
Stok Kodu
KARE ÇAY KAZANI TEK DEMLİKLİ 6 LT
KDV Dahil
0,00TL
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Elektrikli Tek Demlikli Çay Kazanı Kare Model 6 Litre

Üzerine tek demlik konularak kullanılan ve alt kazan bölümünün suyu, çay doldurulurken, musluk yardımıyla kullanılan, tek demlikli çay kazanı modelidir.
Genel olarak üzerine demlik konularak kullanılan, çay kazanı modelleri fazla su almaktadır, ancak bu ürün 6 litrelik su aldığından dolayı, daha az çay gereksinimi duyulan iş yerlerinde ve ofis gibi mekanlarda kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Tek demlikli çay kazanı modelleri arasında, kare çay kazanı modeli olarak bilinmektedir.
50 Bardak kapasiteli çay kazanı modeli için, sanayi mutfak sitemiz üzerinden veya telefonla sipariş verebilirsiniz. 
Tek demlikli çay kazanı statik boyalı model olarak geçmekte ve 2 yıl garantili olarak satışa sunulmuştur.
Not: Kare çay kazanı fiyatına demlik dahil değildir.
 
1 demlikli kare çay kazanı
Ofis tipi çay kazanları arasında, tek demlikli ve 6 litre su kapasitesine sahip, en ufak çay kazanı modelidir. Özellikle 50 bardak kapasiteye kadar çay tüketimi olan iş yerleri, ufak işletmeler ve büro tipi mekanlar için özel üretilmiş bir üründür. Kaliteli malzeme kullanımdan ve garantili olmasından dolayı, yıllarca kullanıma elverişli olarak üretilmiş bir çay kazanı modelidir.
Çay kazanı çift musluklu olarak üretilmiştir, bu da hem içerisinde çay demleme özelliği ve hemde üzerine demlik konularak kullanıma olanak sunan bir çay kazanı modelidir. 
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Yeni ürün eklerken kullanılacak Yeni ürün eklerken kullanılacak - Çay kazanı modelleri arasında, yeni üretimi yapılan, kare şeklinde üretilmiş ve üzerine bir demlik konularak kullanılmaktadır. Damga markasına ait olan bu kazan modeli, genel itibariyle fiyatı daha düşük rakamlarda olan bir üründür. En ucuz profesyonel çay kazanı modelini satın almak için, internet sitemiz üzerinden veya telefonla sipariş verebilirsiniz. KARE ÇAY KAZANI TEK DEMLİKLİ 6 LT
Yeni ürün eklerken kullanılacak

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.