100 Kg Hamur Yoğurma Makinası Fiyatı Sanayi Tipi Profesyonel
%29
Ücretsiz Kargo

100 Kg Hamur Yoğurma Makinası Fiyatı Sanayi Tipi Profesyonel

Yorum Yap
Stok Kodu
HAMUR KARMA MAKİNASI 100 KG
KDV Dahil
45.590,96TL
64.478,34 TL
Garanti Süresi
24 Ay

100 KG Hamur Karma Makinası 220 Volt ile Çalışma

 
Sanayi tipi hamur yoğurma makineler arasında yer alan ve 100 kg unun yoğurulması işlemini gerçekleştiren, hamur karma veya hamur yoğurma ismiyle bilinen profesyonel bir üründür.
Monofaze olarak üretilmiştir ve standart ev elektriği ile çalışmaktadır, gerilimi 220 volt aralığında olmasından dolayı, bütün iş yerlerinde rahatlıkla standart elektrikle kullanıma imkan veren, hamur yoğurma makinasıdır. 
Lokantalar için hamur yoğurma makinası olarak kullanılabilen ve kapasitesi yüksek olan, 100 kg hamur karma kapasiteli bir makinedir. Bununla birlikte, lahmacun fırınlarında, pide fırınlarında ve pizza salonlarında rahatlıkla kullanımına imkan tanıyan bir üründür.
 
Kapasite: 100 kg
Motor: 2.2 kw 220 Volt 50-60 Hz
100 kg hamur karma makinası
Hamur yoğurma makineleri arasında yer alan, farklı ürün gruplarıyla ilgili olarak, incelemekte olduğunuz ürün, İstanbul da üretilmiş ve 2 yıl garantili olarak satılan bir hamur karma makinesidir. 100 kg kapasiteli hamur karma makinesi ile ilgili sorularınızı müşteri temsilcilerimize iletebilir ve hamur karma makinesi ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
100 Kg Hamur Yoğurma Makinası Fiyatı Sanayi Tipi Profesyonel 100 Kg Hamur Yoğurma Makinası Fiyatı Sanayi Tipi Profesyonel - Hamur yoğurma işlemini yapmanız için, profesyonel bir ürüne ihtiyacınız olduğunda hiç düşünmeden satın alabileceğiniz ürünler arasında yer alan, hnc makina üretimi olan bu ürünler, fabrikada test edildikten sonra, satın alan müşterilere kargosuz olarak gönderilmektedir. HAMUR KARMA MAKİNASI 100 KG 100 Kg Hamur Yoğurma Makinası Fiyatı Sanayi Tipi Profesyonel

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.