2 Demlikli Çay Kazanı Fiyatları Elektrikli 25 Litre Kahve Takımlı
%28
Ücretsiz Kargo

2 Demlikli Çay Kazanı Fiyatları Elektrikli 25 Litre Kahve Takımlı

Yorum Yap
Stok Kodu
2 DEMLİKLİ ÇAY KAZANI ELEKTRİKLİ
KDV Dahil
3.046,16TL
4.211,71 TL
Garanti Süresi
24 Ay

2 Demlikli Elektrikli Çay Kazanı

Çay kazanı modeli üzerine iki adet demlik konularak kullanılacak şekilde üretilmiştir. Paslanmaz çelik malzeme kullanılarak ve sağlığa zarar vermeyecek şekilde üretilmiş, elektrikle çalışan iki demlikli çay kazanıdır.
İki demlikli çay kazanı boyutları: 61 cm x 32 cm x 42 cm
2 demlikli çay kazanı fiyatları

PROFESYONELLER İÇİN ÇAY KAZANI TERCİHİ


 Çay kazanları profesyonel kullanım için yapılmaktadır. Kafeteryalar, kahveler, oteller, restoranlar ve daha birçok mekânın vazgeçilmez demirbaşıdır. Çay kültürümüzün bir parçası olduğu ve yumuşak içiminden dolayı gerek bizler için gerek ülkemize misafir gelenler için rahat tüketilebilen bir içecektir.

Çay kazanlarının çalışma prensibi olarak çay makineleri ile aynıdır. Üzerinde demliği bulanan modellerin yanı sıra demliği içinde gizli olan hatta 3 veya 4 demlik konulabilen modelleri de bulunmaktadır. 

Elektrik ile çalışanları olduğu gibi gaz ile de çalışanları da tercih edilmektedir. Görsel olarak dış yüzeyi işlenmiş modeller oteller, kafeteryalar tarafından tercih edilmektedir. Paslanmaz kromdan yapılan bu makineler uzun yıllar kullanıma uygun şekilde imal edilmektedir. 

150 liradan başlayan model ve özelliğine göre 3 bin lirayı bulan çay kazanı fiyatları demirbaş olarak işletmelerin envanterlerin de yer almaktadır. İyi bir araştırma ile işletme için en uygun olan fiyat ve özelliklerde ki kazan alınabilir. 

Çay kazanların da bilinen birkaç marka ise Meşale, Tuğra, Remta, Boğaziçi, Osmanlı Çay kazanları ve Tiryaki gibi firmalardır. Her biri alanın da uzman bu firmaların ürünleri garantilidir. 

Sektörde ki ihtiyaç ve talebe göre ar-ge çalışmalarını iyi yapan kullanımı ve görselliği önde olan firmalar bir adım öne çıkacaktır. Rekabetin kıyasıya yaşandığı bu sektörden ve pazardan pay almak önemli bir rol oynamaktadır. 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
2 Demlikli Çay Kazanı Fiyatları Elektrikli 25 Litre Kahve Takımlı 2 Demlikli Çay Kazanı Fiyatları Elektrikli 25 Litre Kahve Takımlı - 2 DEMLİKLİ ÇAY KAZANI ELEKTRİKLİ
2 Demlikli Çay Kazanı Fiyatları Elektrikli 25 Litre Kahve Takımlı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.