5+5 Lt Fritöz Elektrikli Sanayi Tipi Büfe Lokanta Fritözü Kırmızı
Ücretsiz Kargo

5+5 Lt Fritöz Elektrikli Sanayi Tipi Büfe Lokanta Fritözü Kırmızı

Yorum Yap
Stok Kodu
5+5 LİTRE ELEKTRİKLİ FRİTÖZ KIRMIZI
KDV Dahil
7.455,90 TL
Garanti Süresi
24 Ay

5+5 Litre Elektrikli Fritöz Sanayi Tipi Patates Patlıcan Biber Kızartma Makinesi

 

Fritöz Nedir?

 

Pek çoğumuzun da bildiği gibi günümüz dünyası fast food tarzı gıdalar ile kişilerin sağlığını tehlikeye atmaktadır. Dünyada obez insan sayısı ise bu sebeple hızla çoğalmaktadır.


Özellikle kızartma tarzı yapılan yiyeceklerde kullanılan yağlar pek çok sefer bir daha kullanılabilmektedir. Zaman zaman hepimizin düştüğü bu hata özellikle çocuklarımızın ve yeni nesillerin genetik yapısına olumsuz etki etmektedir.

 

Yağlar çok fazla ısıya maruz kaldıkları zaman ve özellikle de birden fazla kullanıldıklarında trans yağa dönüşerek sağlıksız yağ haline gelmektedir. Çoğumuzun vazgeçilmesi olan patates kızarmasını bu tarz pişmiş bir yiyeceğe örnek olarak verebiliriz. Tam da burada karşımıza fritöz dediğimiz alet çıkmaktadır.

Fritöz; yağı olabildiğince düşük seviyede tutmamıza yardımcı olarak istediğimiz kızartmaları çok daha az yağlı ve sağlıklı pişirmemizi sağlayan bir makinedir. Yani sağlımıza dosttur.

 

Birçok çeşidi olan fritözler kişinin isteğine göre avantajlar sağlamaktadır. Ne tarz kızartma yapmak istiyorsanız ona uygun pişirme yapan çeşitleri bulunmaktadır. Altında bir haznesi ve üzerinde delikli süzgeçli aparatı bulunmaktadır.

Yeni teknolojimize uyum sağlamış bu makine ile yemek yapmak artık çok kolay bir hal almıştır. Evlerde, dükkânlarda ve daha birçok yerde kullanılabilme avantajı sağlayan bu makine ile siz de kişilere sağlıklı gıdalar hazırlayabilir ve yapacağınız küçük bir araştırma sayesinde çok uygun fiyatlara mutfağınızda kesinlikle bulunması gereken bu aletten kolaylıkla edinebilirsiniz.

Ebatlar: 53cm x40cm x 20cm / 30cm

5+5 litre fritöz
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
5+5 Lt Fritöz Elektrikli Sanayi Tipi Büfe Lokanta Fritözü Kırmızı 5+5 Lt Fritöz Elektrikli Sanayi Tipi Büfe Lokanta Fritözü Kırmızı - 5+5 LİTRE ELEKTRİKLİ FRİTÖZ KIRMIZI
5+5 Lt Fritöz Elektrikli Sanayi Tipi Büfe Lokanta Fritözü Kırmızı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.