Cafe İçin Buharlı Vantilatör Duvara Monte Sulu Sistem Kumandalı
Ücretsiz Kargo

Cafe İçin Buharlı Vantilatör Duvara Monte Sulu Sistem Kumandalı

Yorum Yap
Stok Kodu
DUVAR TİPİ BUHARLI KUMANDALI 005R
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Sanayi Tipi Buharlı Vantilatör Kumandalı Su Hazneli

SULU VANTİLATÖR İÇİN LÜTFEN ARAMA YAPMAYINIZ..

STOKTA ÜRÜN KALMADI....

Normal Büyük sanayi tipi vantilatör ve ayaklı susuz vantilatör modellerimiz stoklarda vardır. İncelemek için tıklayın.. 

NOT: Sulu vantilatörlerin en büyük negatif yönü, müşterilerin masada bulunan eşyalarını nemlenmesiyle birlikte, telefon ekranında oluşan buğulanma, açık alanlarda sigara içme alanlarında rahatsızlık oluşturması, yiyecek ve benzer gıdaların üzerinde havada uçuşan su tanelerinin konması gibi sorunlardan dolayı, daha fazla ücret ödeyerek alınan sulu vantilatörlerin, sulu kullanım özelliği kapatılarak normal vantilatör gibi kullanılması bir çok işletmenin olumsuz yönleri olarak belirttiği ortak olumsuzluklardır.


Uzun süreli kullanımlarda ve geniş ferah mekanların, serinletilmesi amacıyla üretilen bir sulu sistem vantilatör modelidir. Geniş pervane çapı ve sağa sola salınımıyla birlikte, buhar üfleyen sisteme sahiptir. 
Kendinden hazneli sulu vantilatör, ekstra bir su tesisatı bağlama işlemi gibi ek işlemler gerektirmeden, hem kolay montaj edilebilir ve hemde kullanım kolaylığı sağlamaktadır. İçerisinden çıkan montaj aparatları sayesinde, kolay montaj yapma özelliği bulunmaktadır.

Kafe Tipi Buharlı Vantilatör Teknik Özellikleri:

Güç: 260 Watt
Çapı: 70 cm
Uzaktan Kumandalı
Salınım özellikli 90 derece sağ ve sol
Su tesisatı bağlanma özelliği
13 kilo su tankı
3 kademeli kullanım özelliği
Duvara monte aparatları ile kolay montaj özelliği
Uzaktan kumandalı kullanım kolaylığı

cafe için buharlı vantilatör
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Cafe İçin Buharlı Vantilatör Duvara Monte Sulu Sistem Kumandalı Cafe İçin Buharlı Vantilatör Duvara Monte Sulu Sistem Kumandalı - Sulu vantilatör cafe ve benzeri lokanta gibi mekanlarda, hem açık mekanlarda ve hem de kapalı mekanlarda kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Su fışkırtma özelliği sayesinde, hem serinlik vermekte ve hem de yaz aylarında kullanım avantajı sağlamaktadır. DUVAR TİPİ BUHARLI KUMANDALI 005R
Cafe İçin Buharlı Vantilatör Duvara Monte Sulu Sistem Kumandalı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.