Doğalgazlı Pasta Börek Fırınları CE Belgeli Gazmer Onaylı
%
Ücretsiz Kargo

Doğalgazlı Pasta Börek Fırınları CE Belgeli Gazmer Onaylı

Yorum Yap
Stok Kodu
CE BELGELİ 8016 CE BELGELİ PFRN80
KDV Dahil
7.419,66TL
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Doğalgazlı CE Belgeli Pasta Börek Poğaça Pişirme Fırını

Doğalgazla çalışan pasta börek fırını bir çok firmanın üretmediği ve genel olarak CE belgesi standartları ile birlikte, gazmer onay kaydının da bulunması gerektiğinden dolayı, her firmanın üretim yaparak satışını gerçekleştiremediği ürünlerden birisidir.
Özellikle gaz kesme emniyetinin olması ve üretim aşamasının tamamında belirli bir standartlar çerçevesinde üretim yapılmasından dolayı, CE belgesi ve gazmer onay kayıt belgesi bulunan, pasta börek pişirme fırını modelidir.
Doğalgazlı Pasta Börek Fırını Teknik Özellikleri
Boyutları: 80 cm x 100 cm x 160 cm
Güç: 15 Kw
Onay Kurumu: CE Belgesi ve Gazmer Onaylı
Ağırlık: 125 Kilo
Raf Sayısı: 5 Raflı ve Çift Kapaklı
doğalgazlı pasta börek fırını

Lezzetin Yolu İyi Pişirmeden Geçer


Hamur işleri Türk mutfağının vazgeçilmezleri arasında müstesna bir yere sahiptir. Hızlı yaşam temposunun bizi getirdiği noktada, eskiden olduğu gibi ağırlıklı olarak evlerin mutfağıyla sınırlı olan hamur işi gıdalar artık dışarda neredeyse evdekinden daha yoğun ve açıkçası lezzetli olarak temin edilmektedir.
 
 Günümüzde pek çok evde gelen misafirler dışardan alınan lezzetlerle ağırlanmakta, sabahları kahvaltıya fırsat bulamadan evden çıkmak zorunda kalanlar için dışarıdan alınan pasta, simit, börek ve poğaçalar klasik kahvaltının yerini almış bulunmaktadır.
 
 Birçok işletme bu alanda yarış halinde olduğu için, işletme içi donanımlarının kalitesi en az pişirme ustaları kadar büyük önem taşımaktadır. Pasta börek fırını gereken kalitede olmadan güzel pastalar, lezzetli börekler yapmak ve satışa sunmak mümkün değildir.
 
 Bu nedenle sektörde sanayi tipi mutfak ekipmanları sürekli kendini yenileyen, nitelikleri gelişen modellerle hizmet vermektedirler. Poğaça fırını yüksek verimli olmadıkça, içi iyice pişmiş, yumuşak ve lezzetli bir poğaça yemek mümkün olmadığı gibi hazırlama ve sunma esnasındaki ekipman da elbette son derece önemlidir.
 
 Evlerde kullanılan fırınların bile artık son derece fonksiyonel ve çok çeşitli olduğu günümüzde gıda sektöründeki ekipmanlar şaşkınlık uyandıracak derecede gelişmiştir. Pişirme kapasiteleri, işlevsellikleriyle pastane fırını çeşitleri de son derece geniş bir yelpazede ihtiyaç sahiplerine sunulmaktadır. Doğru seçimlerle iyi sonuçlar adeta kaçınılmaz gibidir.
 
 
 Eskilerin kem alatla kemalat olmaz sözü, kaliteli ve doğru seçilmiş ekipmanın, yapılan işin başarı oranını ne kadar büyük ölçüde etkilediğinin özeti gibidir. Doğru seçilmiş, kaliteli ekipmanla güzel işler ve mutlu müşteriler sizleri bekleyecektir.
 
 



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğalgazlı Pasta Börek Fırınları CE Belgeli Gazmer Onaylı Doğalgazlı Pasta Börek Fırınları CE Belgeli Gazmer Onaylı - Pastahanelerde börek yapmak ve poğaça pişirmek için, kullanılan fırınların daha ekonomik olması ve bununla birlikte, doğalgaz kullanılarak pişirme işlemi yapıldığında, tüketilen doğalgazın maliyeti daha düşük olduğundan dolayı tercih edilen ürünlerdendir. Doğalgazlı CE belgeli pasta börek fırını fiyatları arasında, çift kapılı olan bu fırın, hem uygun fiyatından dolayı ve hemde kalitesinden dolayı tercih edilebilecek bir pasta fırını modelidir. CE BELGELİ 8016 CE BELGELİ PFRN80
Doğalgazlı Pasta Börek Fırınları CE Belgeli Gazmer Onaylı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.