Doğalgazlı Yer Ocağı CE Belgeli Koşan Ocaklar 60x60 cm Çift Yanışlı
%18
Ücretsiz Kargo

Doğalgazlı Yer Ocağı CE Belgeli Koşan Ocaklar 60x60 cm Çift Yanışlı

Yorum Yap
Stok Kodu
DOĞALGAZLI YER OCAĞI 60X60CM
KDV Dahil
7.570,57TL
9.281,69 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Doğalgazlı Yer Ocakları CE Belgeli ve TSE Belgeli Gazmer Onaylı 

Çift yanışlı yer ocağı, iki farklı doğalgaz girişi takılarak kullanılan bir ocak modelidir. TSE belgeli ve doğalgaz ile çalışan koşan ocak modeli, yerden yüksekliği ve genişlikleri 60 cm olan, profesyonel lokanta ve yemekhanelerde kullanılan, profesyonel ürünlerdir.
Koşan yer ocakları yere konulduğunda, ayak bölümü bulunan ve ekstra bir ayak veya benzer aparata ihtiyaç duyulmaksızın, doğalgaz bağlantısı yapılarak kullanabileceğiniz bir üründür.
Doğalgazlı yer ocağı TSE belgeli olduğundan dolayı, gerekli doğalgaz bağlantı başvurularında kullanılabilir ve gerekse doğalgaz şirketleri tarafından, gazmer veya benzer illerde bulunan, doğalgaz bağlantı şirketleri için, gerekli belgeler yeterli olduğundan dolayı, gazınızın açılması aşamasında herhangi bir sorun yaşamazsınız.
Gazmer onaylı yer ocağı modelleri arasında yer alan, 60 cm genişliğine sahip ve gazmer onaylı olduğu için Türkiye genelinde bulunan bütün dağalgaz şirketleri tarafından kabul edilen bir belgeye sahip olan, yer ocağı ürünüdür.

doğalgazlı yer ocağı çift yanışlı
Doğalgazlı CE belgeli ocak üzerine yerleştirilen ocak kenarları, döküm malzemeden yapıldığı için, zamanla aşanma ve yıpranma oluşmaz, dayanıklı bir malzeme kullanıldığından dolayı, doğalgazlı ocak uzun yıllar, sanayi mutfak ekipmanı olarak kullanabileceğiniz bir üründür. Doğalgazlı ve CE belgeli ocak fiyatı, bir çok firma tarafından belirlenen fiyatın altında tutularak, hem kaliteli bir yer ocağı olarak üretilmiş ve hemde uygun fiyatlı tutulmuştur.
Doğalgazlı koşan ocak, büyük tencerelerde yemek pişirme işlemini yapmak için veya geniş hacimli tencerelerin rahat kullanılabilmesi için, üretilmiş bir üründür. Doğalgazlı koşan ocak üzerinde ister tek yanışlı bölümünü kullanının, isterseniz çift blorürlü olarak kullanının, her iki durumdada aktif olarak kullanmanıza imkan tanıyan, farklı iki vanası bulunmaktadır. Koşan ocağın her bir doğalgaz giriş bölümünü ayrı ayrı kullanmanıza imkan tanıdığından dolayı, hem tek yanışlı olarak kullanabilir ve hemde çift yanışlı olarak kullanabilirsiniz.
Emniyet ventilli yer ocağı olduğundan dolayı, kapalı alanlarda kullanımında herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. Emniyet ventili, gaz kesme sistemi olarak yerleştirilen bir sistemdir, herhangi  bir sebepten dolayı, ocağı alevi söndüğünde gazı kesmekte ve gaz sızıntısına karşı koruma altına almaktadır. Emniyet ventili olduğundan dolayı, sanayi mutfaklarda aktif olarak kullanımına imkan tanınmakta ve yasal olarak da herhangi bir kullanım sıkıntısı bulunmamaktadır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğalgazlı Yer Ocağı CE Belgeli Koşan Ocaklar 60x60 cm Çift Yanışlı Doğalgazlı Yer Ocağı CE Belgeli Koşan Ocaklar 60x60 cm Çift Yanışlı - Sanayi mutfak denildiğinde, büyük mutfak ekipmanları aklımıza gelmektedir, koşan ocak olarak bilinen ve yere kendi ayakları üzerinde duran bu ocak modeli, CE belgeli ve gazmer onaylı olarak üretilmiş bir üründür. Büyük ocak modelleri arasında en geniş boyutlara sahip ve çift yanışlı olarak üretilmiştir. DOĞALGAZLI YER OCAĞI 60X60CM
Doğalgazlı Yer Ocağı CE Belgeli Koşan Ocaklar 60x60 cm Çift Yanışlı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.