Döküm Izgaralı Tüplü Mangal Piknik Tüpü Üzeri Mangal
Ücretsiz Kargo

Döküm Izgaralı Tüplü Mangal Piknik Tüpü Üzeri Mangal

Yorum Yap
Stok Kodu
DÖKÜM IZGARALI TÜPLÜ MANGAL VE SAC
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Döküm Izgaraları Tüplü Mangal Piknik Tüpü Üzeri Seyyar Mangal

Hem mangal ızgarası olarak ve hem de yufka pişirme sacı olarak, aynı zamanda yufka pişirme sacını ters çevirdiğinizde, sac tavası olarak kullanabileceğiniz, 3 fonksiyonlu bir üründür.

Döküm mangal ızgarası + Sac ızgarası olmak üzere iki parça şeklindedir. 

Izgaranın çapı : 40 cm dir.

Mangal yapmanın basit ve kolay yolu olarak üretilen bu ürünle, piknikte ve kamp alanlarında çok rahat bir şekilde piknik yapmanıza imkan sağlanmaktadır. Piknik tüpü üzerine monte edilen mangal sayesinde, duman ve benzer odun kömür işlemleri ile uğraşmadan, rahat bir şekilde mangal yapmanıza olanak sağlamaktadır. Özellikle pratik olması ve dumansız bir şekilde mangal yapılmasına imkan tanıyan bu ürünle, kalabalık bir şekilde mangal yapmanız gerektiği zaman da kullanıma imkan tanınmaktadır.

Yukarıdaki resimdeki gibi, mangalı ufak piknik tüpünün üzerine vidalayarak montajını yapıyorsunuz.

döküm mangal ızgarası

Üstteki resimde, döküm bölümü konularak, tüpe montajı yapılabilecek şekilde yere konulup resmi çekilmiştir.

Piknik tüpü üstüne monte edilen parçanın üstten görünüşü, alt kısımda montaj bölümü üst iç kısımda ise, tüpe bağlandıktan sonra ataş çıkacak olan gözler bulunmaktadır.

Bu gözlerin orta kısımları ile kenar kısımlarında, döküm ızgaradan süzecek olan fazla yağın toplanması için bir alan bırakılmıştır. Genel olarak ızgara kısmını üzerine koyduğunuzda, ızgaranın etrafında ovallik olduğu için aşağı yağ sızması engellenmektedir.

Bu kısımda yani üstteki resimde, yufka ve gözleme gibi ekmek ürünlerini pişirebileceğiniz kısım bulunmaktadır. Bu parçayı ters çevirerek koyduğunuzda ise iç kısmında, sac tavası olarak kullanabilirsiniz.

Buradaki resimde de ızgaranın alt kısmını oluşturan parçanın, tüpe montaj yapılacak bölümünün gözükeceği şekilde resmi çekilmiştir.



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Döküm Izgaralı Tüplü Mangal Piknik Tüpü Üzeri Mangal Döküm Izgaralı Tüplü Mangal Piknik Tüpü Üzeri Mangal - Tüple çalışan mangal çeşitleri arasında, döküm malzeme kullanılarak üretilen ve yerli üretim olarak bilinen bir ızgara modeli çeşididir. Izgara kullanımına uygun olarak her türlü mekanda, kullanmaya imkan tanıyan ve çeşitli mangal modelleri bulunan bir üründür. DÖKÜM IZGARALI TÜPLÜ MANGAL VE SAC
Döküm Izgaralı Tüplü Mangal Piknik Tüpü Üzeri Mangal

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.