Döküm ızgara Makinesi Elektrikli 30 cm Nervürlü Büfe Lokanta Mangalı
%
Ücretsiz Kargo

Döküm ızgara Makinesi Elektrikli 30 cm Nervürlü Büfe Lokanta Mangalı

Yorum Yap
Stok Kodu
30 CM DÖKÜM IZGARA GM.130G
KDV Dahil
419,80TL
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Elektrikli Izgara Makinesi 30 cm Döküm Oluklu ve Nervürlü Model

 
Elektrikli olarak üretilmiş ve standart elektrik prizleri ile uyumlu olarak çalışmaktadır. Izgara modelleri arasında, döküm ızgara makinesi olarak bilinen ve oluklu ızgara makinesi modelidir. 
Elektrikle çalışmakta olan sanayi ızgaraları arasındaki en ufak model ızgara makinesi modelleri arasında yer almaktadır. Ufaktan kasıt, sanayi tipi ürünler arasındaki modeller arasındadır. Genel olarak sürekli servis imkanı sunması ve köfte ızgarası, tavuk ızgarası ve diğer et çeşitlerinin pişirilebiliyor olmasından dolayı, aktif olarak kullanılabilmektedir.
döküm ızgara makinesi
Yerli üretim ızgara makinesi, 2 yıl garantili ve vernürlü ızgara makinesi modelidir. Lokanta mangalı veya büfe tipi dumansız mangal gibi isimler ile da anılan, döküm ızgara makinelerindendir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Döküm ızgara Makinesi Elektrikli 30 cm Nervürlü Büfe Lokanta Mangalı Döküm ızgara Makinesi Elektrikli 30 cm Nervürlü Büfe Lokanta Mangalı - Döküm malzeme kullanılarak, çelik yüzeyin ve kasanın üzerine, pik döküm malzemeden oluşmuş, nevürlü ızgara çizgileri ile desteklenerek, köfte ve hamburger eti pişirilmeye uygun olan ızgara makinesi modelidir. Lokanta mangallarının en çok tercih edilen ve özellikle yaz mevsimlerinde, sadece yazlık olarak kullanılan iş yerlerinde, günü birlik köfte ve et türlerinin pişirilmesi için uygun, hem kapalı alanda kullanabileceğiniz ve hem de açık alanda kullanabileceğiniz bir ızgara makinesi modelidir. 30 CM DÖKÜM IZGARA GM.130G
Döküm ızgara Makinesi Elektrikli 30 cm Nervürlü Büfe Lokanta Mangalı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.