Duvar Tipi Vantilatör Metal Cami işyeri Cafe Modeli Sanayi Vantilatörler
Ücretsiz Kargo

Duvar Tipi Vantilatör Metal Cami işyeri Cafe Modeli Sanayi Vantilatörler

Yorum Yap
Stok Kodu
SANAYİ TİPİ DUVAR VANTİLATÖRÜ
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Duvar Vantilatörü Sanayi Tipi Metal Pervane

İndirimli Ürün + Aynı Gün Kargo + Ücretsiz Kargo 

Uzaktan kumandalı duvar vantilatörü
Duvara monteli olarak üretilen bu vantilatör tipi, genel olarak iş yerlerinde aktif olarak kullanılmak amacıyla üretilmiş ürünlerdendir.
Piyasada plastik olarak üretilen ve kısa zamanda sorun yaşayacağınız ürünlerle ilgisi bulunmamaktadır.
Duvar vantilatörü krom renkli olarak üretilmiştir.

Tavan Vantilatörü Teknik Özellikleri:

220 Volt ve 50 hz olarak kullanılmaktadır, normal prizler ile çalışmaktadır.
Duvar vantilatör güç 60 Watt
3 Farklı hız ayarında kullanılma imkanı
8 Saat zamanlayıcı bulunmaktadır.
Duvar vantilatöründe salınım özelliği bulunmaktadır.
Salınım fonksiyonu: 86 derece
Ses seviyesi 61.1 dB(A)
Maksimum hava akış hacmi: 91.53 m3/dak
Uzaktan kumanda: 1x3V CR2032 Pil (dahildir)
Kablo uzunluğu: 1.6 metre
Uzaktan kumandalı duvar tipi vanlitarü özelliği ile uzaktan kumanda ile yönetebilmektesiniz.
Vantilatör boyutları: 52 cm yükseklik - 45 cm genişlik - 44.5 cm derinlik (ölçüler vantilatörü oluşturan toplam parçaların boyutlarıdır)
Ağırlık : 3.6 kilo
duvar tipi kumandalı vantilatör

duvar tipi vantilatör

Duvar Tipi Vantilatör Avantajları


Sıcak havalarda kapalı alan içerisinde bizi serinletecek en iyi ev aletlerinden birisi vantilatörlerdir. Klima hem çok daha pahalı ve sağlıksız olduğu için, içerideki doğal hava ile akışı sağlayan vantilatörler, fiyatları bakımından da çok uygundur. Yerden kazanç sağlaması ile bilinen oldukça fazla tercih edilen duvar tipi vantilatör, ev ve iş yerlerinde sıklıkla kullanılır.
 
 Duvar Tipi Vantilatör Genel Özellikleri
 
  Endüstriyel bir ürün olması ile bilinen bu tür vantilatörler, geniş alanların havalandırması için yeterli kapasiteye sahiptir. Otomatik bir şekilde sağa ve sola hareket eden tipleri en çok tercih edilenlerdir. Aynı zamanda sabit çalışma düğmeleri de hemen hemen hepsinde mevcuttur. Sadece hava serinletmesinde değil, ortamın havalandırılmasında da kullanılabilir. Genellikle 3 ya da 4 farklı ayar ile hızı değiştirilebilir.
 
 Uzaktan kumanda ile çalıştırılabilen duvar vantilatörü, tavana yakın bir mesafeye monte edildiğinde, daha fazla alana etki edecektir. Uzaktan kumanda da duvara monte edilerek kaybolması da engellenebilir. Kullanım alanları da oldukça geniştir. Ev ve ofislerin dışında, endüstriyel alanlar, fabrikalar ve sanayi merkezleri, garajlar, depolama alanları, ticari ve tarımsal alanlarda sanayi tipi duvar vantilatörü kullanıma gayet uygundur.
 
 Neden Klimaya Göre Daha Avantajlıdır?
 
  Klimalar, dışarıdaki havayı sistemi içerisinde soğutarak mekân içerisine üfler. Özellikle uzun süre klima karşısında kalmak, vücut tutulmalarına da neden olmaktadır. Vantilatörler doğal hava akışını sağladıkları ve daha uygun fiyatlar ile satıldığı için daha avantajlıdır.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Duvar Tipi Vantilatör Metal Cami işyeri Cafe Modeli Sanayi Vantilatörler Duvar Tipi Vantilatör Metal Cami işyeri Cafe Modeli Sanayi Vantilatörler - Duvar vantilatörleri arasında, en çok tercih edilen ve en iyi duvar vantilatörü olarak satışını yapabileceğimiz bir üründür. Duvar vantilatörü uzaktan kumandalı olarak kullanılan ve duvara monte edilen bir üründür. SANAYİ TİPİ DUVAR VANTİLATÖRÜ
Duvar Tipi Vantilatör Metal Cami işyeri Cafe Modeli Sanayi Vantilatörler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.