Elektrikli Döner Bıçağı Profesyonel Döner Kesme Makinası
Ücretsiz Kargo

Elektrikli Döner Bıçağı Profesyonel Döner Kesme Makinası

Yorum Yap
Stok Kodu
ELEKTRİKLİ DÖNER BIÇAĞI
KDV Dahil
4.929,11 TL
Hediyesi
ET DÖNER BIÇAĞI + TAVUK DÖNER BIÇAĞI + BİLEME TAŞI

Et döner veya Tavuk Döner bıçakları ile gönderilmektedir. Toplamda 2 adet bıçak gönderilmektedir.

Profesyonel Kullanıma uygun olarak üretilmiş ve gün boyu kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Piyasada bulunun yüksek ücretli veya çok düşük fiyatlı ürünlerle bir alakası bulunmayan bir döner bıçağıdır.

Havale - Eft - Ptt - Kredi Kartı Ödemelerinde Ücretsiz Kargo!

-Döner kesme makinesi günlük 80kg\gün kapasiteli olarak çalışır.

-Yaprak Döner , Tavuk Döner için iki ayrı bıçak seçenekli.

-Döner kesme makinesi yıllar boyunca sorunsuz çalışır ve yüksek performans gösterir.

-Tutma kolu,  gövde ile paslanmaz çelikten üretilmiş bıçaktan ve kesim kalınlığını ayarlayan mekanizmalardan oluşur.

-Yiyecek maddesi işlemesinden dolayı insanların sağlığı açısından en hijyenik ve sağlıklı malzeme çeliktir.

-Elektrikli döner kesme makinası üretilirken ergonomik şartlar göz önünde bulundurulmuş ve deneyimli – deneyimsiz , bayan-erkek herkesin kullanımına uygun olarak üretilmiştir.

-Sorunsuz ve mükemmel kesimi garanti eder.

- 10 cm bıçak çapına sahiptir.

-15 volt enerji

-Ebatları 10*12*14 cm dir.

-Net Ağırlığı : 896 Gram, tek elle rahat kullanıma imkan tanımaktadır.

-Ürün batarya ve diğer ağırlıklar dahildir. Tek elle rahat hareket ettirebilme kabiliyeti sağlamaktadır.

Döner kesme makinasının genel özellikleri arasında bulunan kullanıcıyı rahat bir şekilde döner kesme işlemini yapmasına ve olanakların üzerinde bir performansla yaprak döner kesebilmeye imkan tanıyan elektrikli bir makinedir. Döner kesme makinesi kullanımı kolay bir şekilde bay ve bayanların döner kesme işleminde başarılı sonuçlar alabilmelerine olanak tanımaktadır. Özellikle profesyonel bir döner ustası çalıştırmak istemeyen işletmelerin ve çok yüksek döner satışı bulunan işyerlerinin tercih etme sebepleri arasında hem eleman yetersizliğini gidermek ve hemde kaliteli bir kesime sahip döneri müşterilerine sunma arzusu bulunmaktadır.

Elektrikli Döner Bıçağı

Elektrikli döner bıçağı kullanım şekli ve fiyatları ile kıyaslama yapıldığında, döner kesme bilmeyen birinin profesyonel bir döner ustası gibi, döner kesmesine olanak sağlayan ve hazır olarak takılan dönerlerin kullanıldığı bir işyerinde döner ustasına gerek bırakmayan bir sistem geliştirebilirsiniz.

Döner Kesim Makinası Fiyatları

Döner makinesi olarak bilinen ve bıçaklı olarak elektrikli döner kesim makinesi fiyatları piyasa fiyatının altında satışa sunulmuştur. Genellikle 1000tl üzerinde satılan profesyonel döner kesim makinası uygun fiyatlarla satılmaktadır. Döner kesim makinası fiyatları ile ilgili olarak araştırma yaptığınızda remta döner kesme makinasının daha kaliteli özelliklere sahip ancak piyasa fiyatından daha uygun olarak satıldığını görmeniz imkansız değildir. Döner kesme makinası fiyatları ile ilgili olarak ayrıntılı inceleme yapabilir veya almış olduğunuz döner kesim makinası hakkında şayet olumsuz yorumlarınız bulunuyorsa, sorgusuz olarak 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

Döner Makinası Fiyatı

Döner makinası fiyatı 689 tl olarak satılmakta ve profesyonel döner kesme işlemi için kullanıma hazır olarak adresinize gönderilmektedir. Döner makinası fiyatları piyasa fiyatının altında satılmakta ve bununla birlikte yanında 2 adet döner kesim bıçağı gönderilmektedir. Döner kesim bıçaklarının bir tanesi et döner kesim bıçağı diğeri ise tavuk döner kesim makinası bıçağı olarak gönderilmektedir. Et döner kesim makinası olarak ve tavuk döner kesme makinesi olarak elektrikli bir şekilde kullanabilirsiniz. İhtiyacınız olan bu ürüne kredi kartına taksitli olarak veya havale olarak nakit alabilirsiniz. Döner makinası fiyatı farklı ödeme yöntemleri arasında bir diğer seçenek ise elektrikli döner bıçağı kapıda nakit ödeme sistemini kullanabilir ve döner kesme bıçağı geldiğinde kapıda nakit olarak ödeme yaparak satın alabilirsiniz. Döner bıçağı fiyatı hakkında ayrıntılı araştırma veya kullanıcı yorumlarını inceleme fırsatı bularak döner kesme aleti fiyatı hakkında ve kullanış şekli hakkında ayrıntılı olarak bilgiye sahip olabilirsiniz.

Döner kesme bıçağı zamanla aşınmadan kaynaklanan veya uzun süreli döner kesme bıçağının kullanılması sonucunda oluşan körelme sorununu çözmek için, elektrikli döner bıçağını bileyebilir ve bıçakların daha keskin hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Döner kesme bıçakları uzun süreli kullanıma elverişli olarak ve profesyonel bir performans sergileyecek şekilde üretilmiştir. Döner kesme bıçağı modelleri arasında yer alan ve satışını yaptığımız birinci sınıf döner kesme bıçağı hem en iyi döner bıçağı ve hem de en ucuz motorlu döner kesme bıçağı olarak satılmaktadır. Jet 120 elektrikli döner bıçağı gibi, döneri yaprak olarak yüzeysel olarak doğramanıza yardımcı olmaktadır.

 

elektrikli döner bıçağı

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Elektrikli Döner Bıçağı Profesyonel Döner Kesme Makinası Elektrikli Döner Bıçağı Profesyonel Döner Kesme Makinası - Döner kesme makinesi sayesinde döner bıçağı kullanmayı bilmeyenler veya döner kesme işlemini pratik ve rahat bir hale getirmek isteyenler için özel olarak üretilmiş profesyonel mutfak ürünlerindendir. Elektrikli döner kesme makineleri ve fiyatları ile ilgili olarak müşteri yorumları ve kullanıcı görüşlerini inceleyebilir, motorlu döner kesme makinelerinin genel özellikleri hakkında ayrıntılı bilgi talebinde bulunabilirsiniz. ELEKTRİKLİ DÖNER BIÇAĞI
Elektrikli Döner Bıçağı Profesyonel Döner Kesme Makinası

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.