Fındık Fıstık Öğütücü Kuruyemiş ve Baharat Öğütme Makinesi
Ücretsiz Kargo

Fındık Fıstık Öğütücü Kuruyemiş ve Baharat Öğütme Makinesi

Yorum Yap
Stok Kodu
FINDIK FISTIK ÖĞÜTÜCÜ
KDV Dahil
5.213,49 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Fındık Fıstık Öğütme Makinesi Devirli Kuruyemiş Öğütücü

 
Paslanmaz çelik malzeme kullanılmıştır, bıçak kısmı paslanmayan malzemeden üretilmiştir. Yaylı sistem paslanmaz çelik bıçaklar kullanımıştır.
Çelik hazne boyutları: 240mmx140mm 
Hazne Kapasite: 6 Litre
Ağırlık: 15,5 Kg
Baharatların tohumlarının, kök baharat çeşitlerinin, fındık ve fıstık gibi kuruyemişlerin toz haline getirilmesi amacıyla kullanılan devirli, baharat ve kuruyemiş öğütme makinesidir.
2 Yıl Garantili ve Yaygın servis ağı bulunmaktadır. Ücretsiz Kargo!

 Baharat öğütme makinesinde, fındık ve fıstık gibi ve ceviz gibi kuruyemişler öğütülebilemekte ve aynı zamanda baharatların öğütülmesinde de kullanılabilmektedir. Özellikle kuruyemiş dükkanları için öğütme makinesi olarak kullanılabilen bu ürünü baharat dükkanları da baharat öğütmek için satın almaktadır.
Devirli baharat öğütme makinesinin bıçakları yaylı olduğundan dolayı, uzun süreli kullanıma uygun olarak üretilmiştir. 2 yıl garantili olduğundan dolayı, herhangi bir sorun oluşması durumunda servisler sizlere yardımcı olacaktır.
Ücretsiz kargolu olarak adresinize teslim olarak gönderilmektedir, ödemelerinizi teslimat sırasında veya internet sitemiz üzerinden kredi kartınızla satın alabilirsiniz.

Fındık Öğütme Makinesi

Fındıkların pastahane imalatında ve kuruyemiş dükkanlarında, fındık öğütme makinesi olarak kullanılan bir makinedir. Fındık öğütme makinesi sayesinde, fındık boyutlarının süsleme amacıyla kullanılmasını veya yiyeceklerde homojen karışımlar oluşturulması amacıyla kullanılmasına özen gösterebilirsiniz. Özellikle baklava ve benzer tatlılarda kullanılan öğütülmüş fındıkların, yağlarının ve lezzetlerinin kaybolmadan öğütülmesi işleminde kullanılan bir üründür. Fındık çekme makinesi ismiyle de kullanılan bu ürünü satın almak için telefon numaralarımızla bizlere ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz. Kuruyemiş dükkanlarında aktif olarak kullanılması ve müşterilerin talebi olan, öğütülmüş fındıkların servise ve kullanıma hazır halde satılmasına imkan tanıyan, profesyonel elektrikli fındık çekme makinesi olarak satılan bir üründür.

Fıstık Öğütme Makinası

Kuruyemişçilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerin başlarında gelen ve kullanımı oldukça basit ve avantajlı bir ürün olan, fıstık öğütme makinası sayesinde müşterilerin taleplerine karşılık verebilecek ve öğütülmüş fıstıkların satışlarını kolaylıkla yapabilirsiniz. Fıstıkların öğütülmesi işlemi, diğer kuruyemişler gibi rahatlıkla yapılabilen ve herhangi bir sıkıntı çıkarmadan bu makinede öğütme işlemini yapabileceğiniz kuruyemişler arasında yer almaktadır.

Ceviz Öğütme Makinesi

Ceviz içinin satılmasını kolaylaştıran ve ceviz içinin kullanım ihtiyaçlarına bağlı olarak, öğütülmüş ceviz içi olarak satışını yapmak isteyen kuruyemiş dükkanlarında, ceviz öğütme makinesi olarak kullanılan bir üründür. Özellikle cevizli tatlı yapan ve cevizlerin öğütülmüş olarak kullanılmasını sağlamak amacıyla kullanılan bir üründür. Özellikleri bakımından ceviz öğütme makinesi olarak kullanılabilir olması, bu makineyi hem kuruyemiş öğütme makinesi olarak hem de ceviz öğütme makinası olarak kullanmanızı sağlamaktadır. Antep bölgesinde bulunan ve cevizleri tatlılarda iç halinde kullanan iş yerlerinin tercih edebileceği özellikle bir makinedir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fındık Fıstık Öğütücü Kuruyemiş ve Baharat Öğütme Makinesi Fındık Fıstık Öğütücü Kuruyemiş ve Baharat Öğütme Makinesi - Fındık fıstık öğütmek için kullanılan ve genel olarak kuruyemiş firmalarının ceviz gibi, kullanıma hazır hale gelmesi için öğütülmesi gereken ürünler için kullandıkları bir üründür. Kuruyemiş öğütme makineleri arasında en çok tercih edelin ürünlerden biri olma ihtimali oldukça yüksektir. FINDIK FISTIK ÖĞÜTÜCÜ Fındık Fıstık Öğütücü Kuruyemiş ve Baharat Öğütme Makinesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.