Köpüklü Ayran Makinası Soğutmalı ve Çeşmeli Susurluk Ayran
Ücretsiz Kargo

Köpüklü Ayran Makinası Soğutmalı ve Çeşmeli Susurluk Ayran

Yorum Yap
Stok Kodu
SUSURLUK AYRAN MAKİNASI
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Susurluk Ayran Makinası Musluklu ve Köpüklü Soğutmalı

 
Profesyonel kullanıma uygun olarak üretilmiş bir ayran makinesidir.
Ayran Makinesi Voltajı 220 V / 50 Hz.
Susurluk ayran makinesi 200 Watt elektrik tüketimine sahiptir.
Köpüklü ayran makinesi 40 litre kapasiteli olarak kullanılabilmektedir.
Ayran makinesinin kazan temizlik ve tahliye vanası bulunmaktadır.
Susurluk ayran makinesi üzerinde bardak doldurma musluğu ve alt süzgeci bulunmaktadır.
Bardak doldurma musluğu sayesinde kolay bir şekilde servis imkanı sağlarken, alt süzgeç bölümü sayesinde, akıntıların toplanması sağlanmaktadır.
Tercihize bağlı olarak köpüklü ayran dolumu veya köpüksüz ayran dolumu yapabilirsiniz.
Ayran makinesi iç aydınlatması bulunmaktadır.
Susurluk ayran soğucutu üzerine farklı renk uygulamaları veya reklam, marka gibi kaplama işlemlerini de gerçekleştirebilirsiniz.
Köpüklü Ayran Makinesi Boyutları: 60cmx60cmx135cm
Köpüklü ayran makinesi ağırlığı: 78 Kilo
Köpüklü ayran makinesi kapasitesi: 40 Litre

 
Köpüklü ayran makinesinin ayak bölümlerinde hareket ettirilmesini kolaylaştıran tekerlek sistemleri kullanılmıştır, bu tekerlek sistemleri sayesinde, iş yeri içerisinde rahat bir şekilde hareket ettirilebilir olmasıyla birlikte, ayran makinesi sabitlemek için tekerleklerin frenlerini aktif etmeniz yeterli olacaktır.
Susurluk ayran makinesi ön kısmında bulunan kullanışlı çeşmesi sayesinde, ayran dolumu yapma hem kolay olmasından dolayı ve hem de bardağın etrafını kirletmeden servis yapabilmenize olanak sağlayan bir sistem kullanılmıştır. Üzerinde bulunan çeşme sayesinde, sürekli olarak ayranın devirdaim yapması sağlanmakta ve lokantalar için musluklu ayran makinası olarak bilinen bir ürün olarak tanınmaktadır. Musluklu ayran makineleri ile ilgili olarak müşteri temsilcilerimize ulaşarak ayrıntılı olarak bilgi talebinde bulunabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Köpüklü Ayran Makinası Soğutmalı ve Çeşmeli Susurluk Ayran Köpüklü Ayran Makinası Soğutmalı ve Çeşmeli Susurluk Ayran - Ayran Türk gelenekleri arasında, uzun yıllardır devam eden ve özellikle yaz aylarında kullanımı artan bir içecek çeşidimizdir. Farklı damak tatları bulunan ayranın, profesyonel bir şekilde lokanta ve restoran gibi mekanlarda servis yapılması ve soğuk bir şekilde saklanması için özel olarak üretilen bir köpüklü ayran yapma makinesidir. SUSURLUK AYRAN MAKİNASI Köpüklü Ayran Makinası Soğutmalı ve Çeşmeli Susurluk Ayran

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.