Kornişmatik Perde Takma Aparatı
Ücretsiz Kargo

Kornişmatik Perde Takma Aparatı

Yorum Yap
Stok Kodu
KORNİŞMATİK PERDE TAKMA APARATI
KDV Dahil
328,10 TL
Kategori

Kornişmatik Perde Takma Aparatı

 
Perde takmanın kolay yöntemi olarak üretilen, kornişmatik perde takma aparatı sayesinde, artık perdelerin yıkandıktan sonra, kornişe asılması eziyet olmakta çıkıyor, özellikle sürekli perde yıkama işlemini gerçekleştiren ev hanımları için perde takma işleminin kolaylaşmasını sağlayan ve yerde durarak perdeleri rahat bir şekilde korneşe takmanıza imkan tanıyan bir üründür.
 
kornişmatik

Kornişmatik Nedir?

Kornişmatik, pratik olarak korniş takma işlemini gerçekleştirmek ve elinizin veya kolunuzun hatta omuzlarınızın yorulmasına engel olarak, uzun uğraşlar sonucunda perde takma işlemini gerçekleştirmek yerine, pratik bir şekilde ayakta durduğunuz yere, perdelerin takılması işlemini gerçekleştirmenize yardımcı olan yeni bir üründür.

Kornişmatik Nasıl Kullanılır?

Neredeyse hiç kimse yoktur ki genç yaşlarında iken veya lise yıllarında iken, perde takma işleminde annesine yardımcı olmamış olsun.. özellikle erkekler bu işler için hem uzun boylu oldukları için hemde dengelerini daha iyi sağlayabildikleri için, ailemiz tarafından perdeler yıkandıktan sonra, kornişe takılması için bizim yardımlarımızı istememiş olsun. Perde takılırken özellikle elin sürekli olarak yukarıya uzanarak çalışmasından dolayı, hem kollarımız yorulur ve hemde omuzlarımız oldukça fazla yorulur, özellikle omuz bölgemiz neredeyse kasılı hale gelmiş olarak perde takma işlemini tamamlamış oluruz. Korniş matik bu işlemin daha pratik bir yöntemle ve perdenen kornişe geçirilmesi işlemini, hiç bir aile ferdinden yardım almaksızın, annelerimizin veya bu işlemi yapan kişilerin kendilerinin, perdeyi kornişe takması işlemini gerçekleştirmek için yardımcı bir aparat olarak üretilmiş bir üründür.
Kornişmatik Fiyatları
Korniş takma aparatı olarak bilinen ve kornişlerin seri bir şekilde uğraş sarfetmeden takılması işlemini gerçekleştiren aparatın parakende satış fiyatı 59 tl olarak sunulmuştur. Toptan kornişmatik fiyatları ve adetli ürün talepleriniz ile ilgili olarak 0212 659 84 34 numaralı telefon ile bize ulaşabilir ve toptan satış fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi talebinde bulunabilirsiniz.
 
Toptan Kornişmatik satışları ile ilgili olarak 0532 494 74 90 numaralı telefona ulaşarak, kornişmatik toptan satış fiyatları hakkında ayrıntılı olarak bilgi alabilirsiniz. Kornişmatik fiyatlarını toptan satın almak ve müşteri temsilcilerimiz ile ilgili görüşmek için telefonla ulaşabilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kornişmatik Perde Takma Aparatı Kornişmatik Perde Takma Aparatı - Kornişe takılacak perdenin, ilk olarak kornişmatik sistemine takılması ve oradanda bağlantı hortumları yardımı ile, kornişin kendisine iletilmesi işlemine, kornişmatik denilmektedir. KORNİŞMATİK PERDE TAKMA APARATI Kornişmatik Perde Takma Aparatı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.