Künefe Ocakları Tekli 3 Yanışlı Tüplü Künefe Pişirme Ocağı
%
Ücretsiz Kargo

Künefe Ocakları Tekli 3 Yanışlı Tüplü Künefe Pişirme Ocağı

Yorum Yap
Stok Kodu
KÜNEFE PİŞİRME OCAĞI 40111
KDV Dahil
612,98TL
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Künefe Pişirme Ocağı Tek Gözlü 3 Yanışlı Blorür

 
Künefe pişirme amacıyla üretilmiş profesyonel bir üründür. Künefe ocakları arasında yer alan, tek gözlü ancak üç yanışlı modeldir. Üç yanışlı blorür kullanılmış ve her bir blorür birbirinden bağımsız olarak yakılabilmektedir.
Künefe Ocağı Boyutları: 40 cm x 40 cm boyutlarındadır.
tekli künefe ocakları
Tekli künefe ocakları, üç farklı yanış özelliğine sahip olduğundan, eşit oranlı bir pişirme sağlamaktadır. Dönme özelliği bulunan künefe ocağını, ocak üzerine konulan pişirme tepsisini sürekli olarak dönderebilme özelliğiniz bulunduğundan dolayı, homojen bir pişirme sağlanmaktadır.

Künefe Ocağı Nedir?

İş yerlerinde özellikle lokanta gibi mekanlarda veya restaurant gibi mekanlarda veya Ak Deniz bölgesinde, sadece künefe satışı yapan iş yerlerinde, künefenin pişirmesi işlemini gerçekleştiren ocaklara, künefe ocağı veya künefe pişirme makinesi denilmektedir.
Künefe ocakları genel olarak farklı büyüklüklerde ve farklı kapasitelerde olabilmektedir, şuan incelemekte olduğunu künefe ocağı, tek gözlü ve üç yanışlı olarak üretilen bir künefe pişirme ocağıdır. 
Üç yanışlı künefe ocağında, genel mantık, künefenin ısıtma alanının üç farklı blorür kullanılarak ve üç ayrı gaz vanası konularak, ısıtmanın istenilen seviyeye yükselmesini ve daha homojen bir pişirmenin sağlanması amaçlanmıştır. 
Künefe pişirme ocakları üzerine, künefe kabına konulmuş ve hazır hale getirilmiş, künefe tatlısı pişirilmektedir.
Künefe ocağı paslanmayan çelik malzemeden üretilmeli ve kullanılan blorürler uzun süreli kullanıma dayanıklı olarak imal edilmiş olmalıdır. Şuan incelemekte olduğumuz künefe ocağı, yerli üretim olarak üretilmiş ve 2 yıl garantili olarak satılmaktadır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Künefe Ocakları Tekli 3 Yanışlı Tüplü Künefe Pişirme Ocağı Künefe Ocakları Tekli 3 Yanışlı Tüplü Künefe Pişirme Ocağı - Hatay yöresine ve yakın illere ait olan bir tatlı türü künefe, Türkiye genelinde büyük bir beğeniyle yenilmekte ve neredeyse bütün lokantalarda, künefe pişirilmesi işlemi yapılmaktadır. Bu nedenle künefe ocakları, online satışa açılmış ve künefe pişirmek isteyen iş yerleri için, satışa sunulmuştur. 3 yanışlı tekli künefe ocağı, paslanmaz çelik malzeme ve üçlü blorür kullanıldığından dolayı, hem dayanıklı ve hemde uzun süreli kullanıma uygun olarak üretilmiştir. KÜNEFE PİŞİRME OCAĞI 40111
Künefe Ocakları Tekli 3 Yanışlı Tüplü Künefe Pişirme Ocağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.