Lokanta Malzemeleri Doğalgazlı 4 Gözlü Set Üstü Ocak CE Belgeli
Ücretsiz Kargo

Lokanta Malzemeleri Doğalgazlı 4 Gözlü Set Üstü Ocak CE Belgeli

Yorum Yap
Stok Kodu
LOKANTA MALZEMELERİ OCAK GC606
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Lokanta Malzemeleri Sanayi Tipi 4 Gözlü Ce belgeli Doğalgazlı Ocak

 
Sanayi tipi ocak olarak üretimi yapılan ve normal standart doğalgaz vanaları ile çalışamaya uygun olarak üretilmiş lokanta malzemeleri arasında yer almaktadır.
Doğalgaz ile çalışan lokanta malzemesi arasında, yemek pişirme işleminde ve diğer doğalgazlı ocak ihtiyaçlarınızda, aktif olarak sürekli kullanıma uygun olarak üretilmiş bir ocaktır.
Dört gözlü lokanta ocağı olarak bilinmekte ve Türkiye genlinde servis noktaları bulunmaktadır.
lokanta malzemeleri
lokanta malzemesi
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Lokanta Malzemeleri Doğalgazlı 4 Gözlü Set Üstü Ocak CE Belgeli Lokanta Malzemeleri Doğalgazlı 4 Gözlü Set Üstü Ocak CE Belgeli - Lokanta açmak isteyen iş yerleri, genel olarak ikinci el ürünlere veya sıfır ürünlere bakamaktadırlar. 2.el lokanta malzemesi alırken dikkat edilmesi gereken hususlar arasında, kuracağınız mutfağın hijyenik olması ve temiz gözükmesi açısından, ikinci el lokanta malzemelerinden uzak durmanız gerektiği hususudur. Özellikle lokanta malzemesi fiyatlarının çok yüksek olmamasından dolayı, genel olarak sıfır ürünleri tavsiye etmekteyiz. LOKANTA MALZEMELERİ OCAK GC606
Lokanta Malzemeleri Doğalgazlı 4 Gözlü Set Üstü Ocak CE Belgeli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.