Ön Yıkama Duşu Sebze Meyve Balık Yıkama Ünitesi Tezgaha Monteli
%32
Ücretsiz Kargo

Ön Yıkama Duşu Sebze Meyve Balık Yıkama Ünitesi Tezgaha Monteli

Yorum Yap
Stok Kodu
ÖN YIKAMA DUŞU TEZGAHA MONTELİ
KDV Dahil
4.576,41TL
6.684,73 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Sanayi Tipi Mutfak Ön Yıkama Duşu Tezgah Montajlı Evye Üzeri


Endüstriyel mutfak alanlarında aktif olarak kullanılan ve ön yıkama duşu olarak bilinen üründür. Bulaşık makinelerine konulacak bulaşıkların, ön yıkama işlemini yapmak için veya sebze ve meyve gibi yiyeceklerin yıkanması işlemini yapmak için kullanılan bir üründür. Genellikle günlük hayatta, balıkçıların aktif olarak kullandığı ve temizlenen balığın yıkanması işlemini, neredeyse balık temizleten veya satın alan bir çok kişi, ön yıkama duşunun nasıl yapıldığını görmektedir.
Ön yıkama duşunda eviye tipi batarya kullanılmış olup, tezgah üzerine montajı yapılacak şekilde üretilmiştir.
Paslanmayan malzemeden üretildiği için ön yıkama ünitesini yıllarca sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
Çift su girişi bulunan bulaşık yıkama ünitesinde, hem sıcak su girişi ve hem de soğuk su girişi bulunmaktadır.
Şebeke basıncına bağlı olarak, ön yıkama ünitesinin basıncı farklılık gösterebilmektedir. Yani şebeke suyunuzun basıncı ne kadar yüksekse, ön yıkama ünitesi musluğunun da basınç çıkışı o kadar yüksek olacaktır. En yüksek basınç seviyesi tamamen şebekenizde bulunan basınçla alakalıdır.
Uzun süreli kullanımlarda hem kolaylık sağlar hem de su ve deretjan tasarrufu sağlamaktadır. Ön yıkama duşu kullanılan işlemlerde genellikle deterjan kullanılmaz, bundan dolayı hem temizlencek malzemeler deterjan kullanmadan kolay bir şekilde, ön yıkama işlemlerini gerçekleştirmiş olursunuz.
Kullanılmakta olan spiral yay sistemi, ön yıkama duşu hortumunun kırılma ve bükülme gibi durumlara maruz kalmasını önleyerek, kolay ve uzun süreli bir kullanım rahatlığı sağlamaktadır.
Spiral yay sistemi paslanmaz malzeme ile üretildiğinden dolayı, temizliğini ve uzun süreli kullanımı sırasında sorun oluşturmaz. 
Elcik bölümünde kullanılan yapısal nedenlerden dolayı, 360 derece kendi etrafında dönme özelliği bulunmakta, bu da hem seri kullanım ve hem de dahat kulanım kolaylığı sağlamaktadır.
Montaj işlemi standart çift girişli musluklar gibi yapılmakta olup, ekstra bir işçilik veya tecrübe gerektirmeden, kolay montaj yapılma özelliği bulunmaktadır.
Almış olduğunuz ön yıkama ünitesinin bütün yedek parçalarını veya ilerleyen yıllarda ihtiyaç duymanız durumunda, tedarik edebilir ve 2 yıl boyunca garantili olarak kullanabilirsiniz.
Tezgah üzerine montaj yapılacak modeldir bu, duvar tipi veya benzer özellikle olan diğer modelleri de inceleyebilirsiniz.
Su akış hortumu 100 C ısıya kadar dayanıklı olup kırılmalara karşı hortum üzerinde taşıyıcı yay bulunmaktadır.
Taşıyıcı yay kısmı, paslanma sorunu oluşturmaması açısından paslanmaz çelikten imal edilmiştir ve yayın uç kısmında hortumu koruma amaçlı plastikler bulunmaktadır.
Hortumun iç kısmı EPDM kauçuk ile yapılmıştır. 
Ünite hortumu paslanmaz örgü, üzeri PVC kaplamadır. 
Elcik kısmı 360 derece dönme özelliğine sahiptir.
Ağırlığı : 4.8 kg 
Genişliği : 15 cm
Derinliği : 44 cm
Yüksekliği : 120 cm
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ön Yıkama Duşu Sebze Meyve Balık Yıkama Ünitesi Tezgaha Monteli Ön Yıkama Duşu Sebze Meyve Balık Yıkama Ünitesi Tezgaha Monteli - ÖN YIKAMA DUŞU TEZGAHA MONTELİ
Ön Yıkama Duşu Sebze Meyve Balık Yıkama Ünitesi Tezgaha Monteli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.