Remta Mısır Haşlama Kazanı 250 Bardak Bardakta Mısır Makinesi T10
%5
Ücretsiz Kargo

Remta Mısır Haşlama Kazanı 250 Bardak Bardakta Mısır Makinesi T10

Yorum Yap
Stok Kodu
REMTA MISIR HAŞLAMA T10
KDV Dahil
4.112,80TL
4.329,26 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Remta Mısır Haşlama Kazanı Elektrikli Set Üstü

 
Paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş remta mısır kazanı, mısır haşlama süzgeç bölümleri dahil olmak üzere, bütün parçaları paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir.
Mısır haşlama kazanı, set üzerine konularak kullanılabilecek şekilde üretilmiştir, kaliteli rezistans sistemi ile elektrikli kullanıma uygun olarak üretilmiştir.
Remta mısır haşlama kazanları arasında 30cm çapa sahip olan ve 250 bardak kapasiteli ismiyle bilinen üründür. Mısır haşlama kazanı rezistans sistemi kullanıldığından dolayı, sürekli açık tutulabilecek şekilde, kullanıma uygundur.
 
TEKNİK ÖZELLİKLER
Ürün Ölçüleri: 350x380x465mm
Ağırlık: 4,5 kg
Güç: 2200 W
Çap: 30 cm

Diğer Özellikler
Stok KoduT10
MarkaRemta
Stok DurumuVar
Garanti (Yıl)2

Remta mısır kazanı, paslanmayan çelik malzeme olarak, süzgeç bölümü ve komple çelik bölümleri aynı kalitede çelikle üretilmiştir. Yaygın remta servis noktalarının avantajı yanında, rezistans kalitesinden dolayı ve termostat kalitesinden dolayı, uzun yıllar sorunsuz olarak kullanılabilecek bir üründür.
bardakta mısır haşlama makinesi
Tane mısır haşlama makinesi olarak kullanılan bilen bu ürünü, bir araca monte edebilir veya herhangi bir tezgah üzerine koyarak, tane mısır haşlama kazanı olarak kullanabilirsiniz. Mısırların sürekli içerisinde sıcak kalması, istenilen sıcaklık ayarının yapılabiliyor olması ve termostat sistemi sayesinde, mısırı tercih ettiğiniz sıcaklıkta sürekli tutma özelliğinden dolayı, gün boyu servis yapabilme olanağı sunmaktadır.
remta mısır haşlama kazanı
Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında, bardakta mısır satışları neredeyse bir çok ilimizde, iş yerlerinin önüne konulan stantlar yardımıyla gerçekleştirilmektedir, hem işyeri içerisinde ve hemde dış ortamda, mısır haşlama işlemini gerçekleştirmek ve servis yapmak için kullanabileceğiniz bir makinedir.
mısır haşlama kazanları
Tane mısır haşlama kazanı olarak satılan bu ürün ile ilgili olarak, sizlerin merak ettiğiniz soruları veya öğrenmek istediğiniz konularla ilgili sorularınızı 0212 659 84 34 numaralı telefon ile sorabilirsiniz. Remta bardakta mısır haşlama kazanı fiyatları, kargo dahil olarak kredi kartı veya havale yöntemi ile satın alabileceğiniz şekilde ayarlanmıştır. 
tane mısır haşlama kazanı
Remta t10 mısır kazanı 30cm çapa sahip ve silindirik şeklinde, bir mısır haşlama kazanıdır. Remta mısır kazanları ile ilgili olarak, almış olduğu hacim, mısıra özgü olarak 250 bardak olarak yazılmıştır, normal su bardağı baz alınmamıştır. Remta elektrikli mısır haşlama kazanları iki farklı boydan ve tüplü veya elektrikli olarak üretilmektedir, şuan incelemekte olduğunuz, elektrikli mısır haşlama kazanıdır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Remta Mısır Haşlama Kazanı 250 Bardak Bardakta Mısır Makinesi T10 Remta Mısır Haşlama Kazanı 250 Bardak Bardakta Mısır Makinesi T10 - Mısırların haşlanarak servis yapılmasını ve özellikle yaz aylarında, mısıra olan rağbetin artmasıyla bir çok dükkan önünde, arabalara monte edilmeye müsait veya set üstü kullanıma uygun olarak üretilen mısır haşlama makineleridir. Mısırların tadını bozmadan haşlanmasında ve kaliteli bir hizmet sunma amacıyla, görsel parlaklığıyla müşterinin dikkatini çekebilecek ve hijyenik olarak kullanmanıza olanak sağlayacak, bir mısır haşlama kazanıdır. REMTA MISIR HAŞLAMA T10
Remta Mısır Haşlama Kazanı 250 Bardak Bardakta Mısır Makinesi T10

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.