Sahlep Makinası indirimli Fiyat Çelik 3 Litre
Ücretsiz Kargo

Sahlep Makinası indirimli Fiyat Çelik 3 Litre

Yorum Yap
Stok Kodu
SAHLEP MAKİNASI
KDV Dahil
0,00 TL
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay

Sahlep Makinası ve Sıcak Çikolata Makinası 3 Litre

 
Salep makinesi paslanmayan çelik malzemeden üretilmiş, hem salep makinesi olarak ve hem de sıcak çikolata makinesi olarak kullanıma uygun üretilmiştir.
Salep makinesi haznesi 3 litre kapasiteye sahiptir, genel olarak sahlep satışı yapan iş yerleri için günlük tüketime yetecek miktarda sahlepi karşıladığı için hem kullanışlı ve hemde taze sahlep satışı için uygun bir üründür.
sicak çikolata ve sahlep makinesi
Makinenin sahlep konulan haznesi çıkarılabilir özelliktedir.
Hazırlamış olduğunuz sahlepi içerisine ekledikten sonra, yaklaşık 20-30 dakika içerisinde, hazırlanan sahlep sıcaklığı içilecek dereceye ulaşmakta ve müşterileriniz için sahlep servisi yapmaya hazır hale gelecektir, hazırlamış olduğunuz sahlep sıcak ise direk olarak servise hazır hale gelmiş olacaktır.
cafe tipi sahlep makinası
Sahlep makinesi ile servis yapmak oldukça kolaydır, tek yapmanız gereken, musluğunu açmak ve sahlep servisi yapacağınız fincana dolmasını sağlamaktır.
sahlep makinası ile sahlep hazırlanışı
Sahlep Makinası Teknik Özellikleri:

Sıcaklık kontrol aralığı : 0 C - 90 C
110-240V 50/60Hz 1200 Watt Termostat
Termostat sıcaklık kontrolü sayesinde, sahlep makinası aşırı ısınmaya başladığında kendini otomatik olarak kapatmaktadır.
Üst kısımda bulunan sahlep kasesi bölümü ayrılabilmektedir. Ayrılabilir kase sayesinde sahlep makinasının temizliği oldukça kolaydır.
Gıda malzemesinde kullanılabilir özellikte malzeme kullanılmıştır.
Isıtıcı açma ve motor anahtarı sayesinde kolay kullanım sağlanmaktadır.
Sürekli karıştırma aparatları ile, sıcak sahlep makinesi içerisindeki sahlepi sürekli karıştırmaktadır.

çelik sahlep makinası
Sahlep Makinası Temizliği Nasıl Yaplır?
Gücü kapatarak sahlep makinesini kapatınız, bir sonraki kullanım için içerisinde sahlep varsa sahlepi boşaltınız ve sonraki kullanımlar için saklayınız. 
Raketi milden çıkartarak ayırınız, daha sonra sahlep konulan kaseyi çıkartınız.
Motorun bulunduğu taban dışındaki bütün parçaları, suyun altına tutarak yıkayabilirsiniz. Suyla yıkanan parçaları iyice kuruladıktan sonra, sahlep makinesini tekrar kullanıma hazır hale getirmiş olursunuz.
Yıkanan ve kurulanan parçaları daha sonra tekrar bir araya getirerek, bir sonraki servis aşamasına hazır hale getirmiş olursunuz.

sahlep makinası fiyatları

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sahlep Makinası indirimli Fiyat Çelik 3 Litre Sahlep Makinası indirimli Fiyat Çelik 3 Litre - Sahlep makinası almak isteyen iş yerlerinde, özellikle pastahane ve cafe gibi mekanlarda kış aylarında, soğuk kış akşamlarının vazgeçilmez içeceğini hazırlamak için, profesyonel bir sahlep makinasıdır. SAHLEP MAKİNASI
Sahlep Makinası indirimli Fiyat Çelik 3 Litre

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.