Sanayi Tipi Katı Meyve Sıkacağı Endüstriyel Elma Havuç Ayva Sıkma
Ücretsiz Kargo

Sanayi Tipi Katı Meyve Sıkacağı Endüstriyel Elma Havuç Ayva Sıkma

Yorum Yap
Stok Kodu
SANAYİ KATI MEYVE SIKACAĞI JE961
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Sanayi Tipi Katı Meyve Sıkacağı Endüstriyel Büfe Tipi

Motor gücü 1000 Watt DC güçlü motor kullanılarak üretilmiştir.
Meyve suyunu aktif olarak sıkan ve bunu ticari amaç için kullanan iş yerleri için özel üretilmiş, güçlü bir motora sahip olmakla birlikte, daha fazla meyve kozasını saklayabilecek bir alan sahip üründür. 
Meyve barları için özel olarak üretilen bu ürün, büfe tipi katı meyve sıkacağı olarak da bilinmektedir. Genel olarak evinde katı meyveleri sıkmak isteyen kişilerin de aktif olarak kullanabileceği, kaliteli ve güçlü bir üründür.
endüstriyel katı meyve sıkacağı
Sanayi tipi katı meyve sıkacağı gülü bir motora sahip olmakla birlikte, bir çok bölümü paslanmaz çelik malzemeden üretildiğinden dolayı, hem dayanıklı bir kullanıma sahip ve hemde meyvelerden daha fazla su oranının elde edilmesi amaçlanmıştır. Güçlü bir motora sahip olmasından dolayı, katı meyvelerin suyunun daha iyi sıkılmasına olanak sunmaktadır. Özellikle katı meyve sıkacağını ticari amaç için kullanan iş yerlerinin, piyasada satılan meyve sıkacaklarından ziyade, bunun gibi güçlü bir motora sahip olan, sanayi tipi katı meyve sıkacağı tercih etmeleri gerekmektedir.
endüstriyel katı meyve sıkacağı
sanayi tipi katı meyve sıkacakları

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sanayi Tipi Katı Meyve Sıkacağı Endüstriyel Elma Havuç Ayva Sıkma Sanayi Tipi Katı Meyve Sıkacağı Endüstriyel Elma Havuç Ayva Sıkma - En kaliteli ve en güçlü motora sahip olan, sanayi tipi katı meyve presi modelidir. Kaliteli malzeme kullanılmasıyla ve güçlü bir motora sahip olmasından dolayı, hem kullanıcıya zaman kazandırmakta ve hemde ticari amaçla kullanıldığında, daha fazla meye suyu oranının elde edildiği düşünülerek, kar marjınızı artırmaya yönelik bir meyve sıkacağı modeli olmaktadır. SANAYİ KATI MEYVE SIKACAĞI JE961
Sanayi Tipi Katı Meyve Sıkacağı Endüstriyel Elma Havuç Ayva Sıkma

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.