Sanayi Tipi Tüplü Döküm Izgara Fiyatları 30 cm Oluklu
%29
Ücretsiz Kargo

Sanayi Tipi Tüplü Döküm Izgara Fiyatları 30 cm Oluklu

Yorum Yap
Stok Kodu
SANAYİ TİPİ TÜPLÜ DÖKÜM IZGARA 30 CM
KDV Dahil
2.368,98TL
3.316,17 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Sanayi Tipi Tüplü Döküm Izgara 30 cm Oluklu

 
Tüple çalışan ve sanayi tipi ızgara fiyatları arasında, en uygun fiyat aralıklarında bulunan ve indirimli olarak satın alabileceğiniz, tüple çalışan ızgara çeşididir. Normal mutfak tüpleri ile uyumlu olarak çalışmaktadır. Tüp bağlantısını kullanarak direk olarak, kullanıma başlayacağınız bir üründür. Tüp bağlantısı dışında bir kurulum veya bağlantı gerektirmez. Uzun süreli kullanımlara uygun olarak, üretilen ve büfe veya lokanta gibi mekanlarda aktif olarak kullanılan bir üründür. Tüplü sanayi tipi ızgaranın dış kasa kısmı paslanmaz çelik olarak üretilmektedir.
 

Sanayi Tipi Tüplü Döküm Izgara  Özellikleri:

 
Boyutları: 29 cm x 50 cm x 22 cm
Ağırlığı: 10 Kilo
Kullanım Şekli: Normal mutfak tüpleri ve sanayi tüpleri

 
sanayi tipi tüplü döküm ızgara

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sanayi Tipi Tüplü Döküm Izgara Fiyatları 30 cm Oluklu Sanayi Tipi Tüplü Döküm Izgara Fiyatları 30 cm Oluklu - Tüple kullanılan ızgaralar arasında 30 cm olarak, en ufak sanayi tipi döküm ızgara modeli bu ilanda satışa sunulmuştur. Izgara ilanları ile ilgili olarak, ayrıntılı bir bilgiye ulaşmak için ızgara kategorisi incelenebilir. SANAYİ TİPİ TÜPLÜ DÖKÜM IZGARA 30 CM
Sanayi Tipi Tüplü Döküm Izgara Fiyatları 30 cm Oluklu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.