Sanayi Tipi Vantilatör Ayaksız ve Metal Gövde Paslanmaz
Ücretsiz Kargo

Sanayi Tipi Vantilatör Ayaksız ve Metal Gövde Paslanmaz

(1)Yorum - 5.00 Puan
Stok Kodu
SANAYİ VANTİLATÖR PASLANMAZ KROM
KDV Dahil
2.764,31 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Sanayi Tipi Vantilatör Paslanmaz Krom Gövde

 İndirimli Ürün + Aynı Gün Kargo + Ücretsiz Kargo 

1 yıl boyunca sorun çıkan ürünü yenisiyle değiştiriyoruz... 
Paslanmaz sanayi tipi vantilatör ayaksız olarak kullanılmaktadır, yere sabitleme şeklinde kullanabilirsiniz.
Paslanmaz sanayi tipi vantilatör özellikleri boyutları: 
Yükseklik: 45 cm x Genişlik: 45 cm Derinlik: 18 cm
Sanayi vantilatör güç: 110 WATT Güçlü Motor
Vantilatör hız ayarı 3 kademeli olarak ayarlanmaktadır.
Ayarlanabilir eğimli yer tipi vantilatördür, ayarlama işlemi manuel olarak yapılmaktadır.
Sanayi tipi vantilatör ağırlığı: 4.4 Kg
Kablo uzunluğu 1.6 metre
220 volt ile çalışmaktadır, normal elektrik prizleriyle çalışmaktadır. 50-60 Hz
Özel indirimli ürün.. Havale - kredi kartı ödemelerinde ücretsiz kargo ile gönderilmektedir.
metal vantilatör yer tipi

Sanayi Tipi Vantilatör Ayaksız ve Metal Gövde Paslanmaz

Uzun süreli kullanımlara dayanıklı metal pervane ve metal gövdeden oluşmaktadır. Yere konularak veya masa üzerine konularak kullanılmaktadır.
sanayi tipi vantilatör

Vantilatörle Serinleyin


Kapalı alanlarda çalışırken ve yaptığımız iş de ağırsa eğer nefes alamaz duruma geliriz çoğu zaman. Ter içinde kalırız. Yaptığımız iş zaten yorucuyken bir de aşırı terlemeden dolayı sorunlar yaşadığımız için işimizi yapamaz duruma geliriz. Böyle durumlarda imdadımıza vantilatör yetişir.
 
 Serin bir esintinin bunaltıcı havayı süpürüp etrafımızdan götürmesi kadar sıcak havalarda ihtiyacımız olan başka bir şey yok gibidir. İş yerlerinin havasının normal alanlara göre daha fazla bunaltıcı olduğu da aşikâr bir durumdur. Hele hele iş yerlerinde sıcaklığı daha da arttıracak makineler çalışıyorsa iş daha da içinden çıkılmaz hale gelmektedir. Bu iş yerleri için yapılacak en güzel tercih büyük vantilatörlerle havasını temizlemek ve sıcak havadan arındırmak olur.
 
 Sanayi tipi vantilatör bu iş için adeta yaratılmıştır. İnsan eliyle üretilmiş amacına en uygun hizmet eden buluşlardandır bu vantilatörler. Böyle büyük işletmelerde büyük sanayi faaliyetleri yürütülmektedir. Hiçbir makine çalışmasa da sıcak havalarda aynı ortamda soluyan insan sayısı bile havanın sıcaklığını büyük ölçüde etkilemektedir. Sadece insan vücudunun sıcaklığı ile mekânların sıcaklık seviyesini yükseltmeniz mümkündür.
 
  Hem insan sayısının fazla olması hem de yürütülen endüstriyel faaliyetler, çeşitli yakıcı maddelerle çalışan makinelerin saldığı gazlar, makinelerin çalışmasından dolayı kendi ısılarının adeta bir ısıtıcı gibi işlev görerek zaten sıcak olan havayı iyice ısıtması endüstri kuruluşlarının büyük çalışma sahalarında endüstriyel vantilatör kullanmak gerekir.


VANTİLATÖR VE AVANTAJLARI


Yaz ayları oldukça sıcak ve bunaltıcı geçer. Bu nedenle serinlemek, ferahlamak ve rahat bir nefes alabilmek için çözüm yolları aranır. Vantilatör, bu çözüm yollarından birisidir. Yaz aylarında serinleme imkânı sunan vantilatörler, yaz aylarının ilgi odağıdır. 

Hemen her ortama uygun bir vantilatör mutlaka vardır. Masa üzerine koyulan ayaksız vantilatörler, ev ortamında kullanılan ayaklı vantilatörler ve işyerlerinde kullanılan sanayi tipi vantilatörler hemen her ortamda serinleme imkânı sunar.

Fiyat bakımından da uygun ve şık vantilatörler mutlaka var. Serinlemeyi garanti altına alan vantilatörler, yaz aylarında ihtiyaç listesinin başında yer alıyor. Vantilatör fiyatları, gösterişine ve niteliğine göre farklılık göstermektedir. Yeni teknolojinin sağladığı buharlı vantilatörler şık ve konforlu vantilatörler arasındadır. 

Serinlemek açısından büyük katkı sağlayan vantilatörler, ferah bir ortam için evinizde, işyerinizde veya istediğiniz herhangi bir yerde mutlaka olmalı. Kolay kullanımı, rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamaya imkân tanıyor. Serinletici etkisiyle, ferahlık hissi veriyor ve bunaltıcı sıcaklardan uzak tutuyor. Hemen her istenilen yere göre bir vantilatör bulmak oldukça mümkün. Her tip ve fiyatta vantilatör mevcuttur. 

Sizi ve sevdiklerinizi sıcaktan koruma altına alan vantilatörler, aynı zaman da ferah bir ortam hazırlıyor. Buharlı vantilatörler iyon teknolojisi sayesinde sıcağın etkisini üzerinizden atmanıza yardımcı oluyor. Yaz aylarının rahat bir şekilde geçmesine büyük katkı sağlarken, bunaltıcı bir havaya maruz kalmayı önlüyor. Vantilatörler, sevdikleriniz ve sizin için tasarlanmış ve tamamen rahatınız için üretilmiştir.


Sağlam ve Kaliteli
Gençen yıl aldığım ve iş yerinde kullandığım bir üründü, tekrar ihtiyacım olsa, veya almak isteyen arkadaşlarıma tavsiye edebileceğim bir ürün, plastik ürünleri alıp, her yıl yeni ürün almaya gerek kalmadı..
Halil Ertaş | 26/05/2017
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sanayi Tipi Vantilatör Ayaksız ve Metal Gövde Paslanmaz Sanayi Tipi Vantilatör Ayaksız ve Metal Gövde Paslanmaz - Sanayi tipi vantilatör fiyatları arasında kaliteli ürünlerle birlikte kullanımı rahat ve işyeri ortamlarına uygun olarak üretilen bu sanayi vantilatörü, üretim alanlarında ve endüstriyel kuruluşların havalandırılması işleminde kullanabilirsiniz. Halı yıkamacılardan tutunda bir çok sektördeki kuruluşların ve işletmelerin, iş ortamlarında kullanmaları için üretilmiş ve tamamen paslanmaz malzemeden üretilen kaliteli bir vantilatör modelidir. SANAYİ VANTİLATÖR PASLANMAZ KROM
Sanayi Tipi Vantilatör Ayaksız ve Metal Gövde Paslanmaz

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.