Şerbet Ayran Makinası 21 Lt Elegance Şerbetlik Remta ST 23 Gold
%5
Ücretsiz Kargo

Şerbet Ayran Makinası 21 Lt Elegance Şerbetlik Remta ST 23 Gold

Yorum Yap
Stok Kodu
REMTA ST 23 GOLD ŞERBET AYRAN
KDV Dahil
0,00TL
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Remta Şerbet ve Ayran Makinası 21 Lt Remta ST 23 Elegance

 
Şerbet soğutma makinesi ve ayran soğutma makinesi olarak kulanılabilir özellikte üretilen, yani hem şerbetlik olarak, hem de ayranlık olarak kullanabilirsiniz.
Altın görünümünde rengi bulunmakta ve hacim olarak 23 lt şerbet veya ayran kapasitesi bulunmaktadır.
 

Şerbet Ayran Makinası Remta S 23 Elegance Gold


Kolaylık herkesin her açıdan istediği bir olgudur. İşlerimizi birçok alet ve gereçlerle kolaylaştırmaya çalışırız. İşlerimizin kolaylaşması bize yaptığımız işe göre hızlı üretim, vakitten tasarruf ve de yüzümüzü güldüren bir kazanç getirir. Ayrıca hızlılık bize bir farklılık, kariyer de kazandırır.

 Gıda alanında üretim yapılan yerlerde kolaylık, hızlılık, temizlik çok önem taşımaktadır. Kolaylık sağlayan mutfak gereçlerinden, yemekhane, lokanta, gıda imalatı yapılan yerlerde kullanılan şerbet ve ayran makinalarından bahsedebiliriz. Grup, topluluk veya market gibi topluma hitap eden, hizmet edilmesine vesile olan şerbet ve ayran makinaları; aşçıların büyük yardımcılarıdır.  Remta tarafından üretilmiş olan, yeni model remta gold ismiyle ve bir diğer isim olarak remta elegance şerbet makinası olarak isimlendirilen bu ürün, toplu şerbet veya ayran tüketimine ihtiyaç duyan iş yerlerinin kazanç ortağı olacaktır. Uzun süreli kullanımlara göre kullanılabilecek ve gerektiğinde, şerbet soğutucu yerine, ayran soğutma makinesi olarak da kullanabileceğiniz bir ürün olan, remta st 23 bu ilan da satışa sunulmuştur.

Küçüklerini evlerimizde kullanırız, bayanların yoğun günlerinde kolaylık, vakitten tasarruf, temiz bir sunum, sonunda da toplumda yüzümüzü güldüren sözler, mutluluk kazancımızdır. Bu aletlerin büyükleri de kesinlikle büyük mutfaklarda, yemekhanelerde, lokanta gibi gıda üretimi, hizmeti sunan yerlerde mutlaka bulunması gereken makinalardır. 


Yoğun bir üretim aşamasında şerbet ve ayranı bu makinaların yapması kolaylığın yanı sıra temizliğin, işin aksamaması, hızlı servis, sunum, satış için çok önemlidir. Hem çalışanların yüzünü güldürür, kariyer basamaklarından biridir makinalar, hem de iş sahiplerinin yüzünü güldürür, kazancı kolaylaştırdığı için. 

Tatlı üretimi yapılan yerlerde, işleri oldukça zordur, temizlik, hız gerektirir. Şerbet makinası kullandıkları zaman hazırlanacak şerbet kıvamı da makina sayesinde kolaylaşır. Yani makinaya konulacak ölçü belli olur, makina da belli bir süreyle şerbeti kaynatması sonucu kıvamı mükemmelleşir, şerbete harcanan zaman başka alanlara kaydırılmış böylece iş hacmi de büyümüş olur.

Kolaylıkla sermaye gibi insana getiri sağlar her yönden. Kolaylık ve iş hacminin artması için de alet, makina vb. gerekir buda kazanç olarak geri döner. Makinaya harcanan paraya üzülmek yerine getireceği getiriyi düşünüp sevinmek gerekir.



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Şerbet Ayran Makinası 21 Lt Elegance Şerbetlik Remta ST 23 Gold Şerbet Ayran Makinası 21 Lt Elegance Şerbetlik Remta ST 23 Gold - Remta st 23 gold renkli olarak üretilen ve 21 litre hacime sahip olan bir üründür. Şerbet ve ayran soğutma da kullanıldığından dolayı, hem iki türkü kullanım kolaylığı ve hem de görüntü güzelliği sunmaktadır. REMTA ST 23 GOLD ŞERBET AYRAN
Şerbet Ayran Makinası 21 Lt Elegance Şerbetlik Remta ST 23 Gold

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.