Statik Boyalı Çay Kazanları 4 Demlikli Çaycı Çay Ocağı
%
Ücretsiz Kargo

Statik Boyalı Çay Kazanları 4 Demlikli Çaycı Çay Ocağı

Yorum Yap
Stok Kodu
4 DEMLİKLİ STATİK ÇAY KAZANLARI
KDV Dahil
2.744,75TL
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Statik Boyalı Çay Kazanı 4 Demlikli Elektrikli ve Tüplü Kullanım

46 litre su almaktadır. 
Hem mutfak tüpü ile kullanmaya uygun ve hemde elektrikle kullanıma uygun olarak üretilmiş bir üründür.

Çay kazanının gövdesi statik boyalı olarak ve suyun temas ettiği alanlar paslanmaz çelik malzeme kullanılarak üretilmiştir.

Suyu otomatik alan sistemi sayesinde, direk olarak su tesisatına bağlantısı yapılmakta ve gövdesinde bulunan su arıtma sisteminden aktarılan temiz su, çay kazanı içerisine alınmaktadır.

Üzerinin açılabiliyor olması sayesinde kolay temizlenmesi ve periyodik bakımlarının bilinçli bir şekilde yapılmasına imkan tanımakla birlikte, kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Muslukları kaliteli malzeme kullanılarak uzun süreli kullanıma ve tempolu kullanıma uygun şekilde, kaliteli işçilik kullanılarak sızdırmaz musluk sistemleri ile yapılmıştır.


 
statik boyalı çay kazanları

Statik Boyalı Çay Kazanları

 
Çay kazanlarının farklı boyutları ve teknik özellikleri bulunmasına rağmen, genel olarak üretim şekli ve amacı aynı olmakla birlikte, bir çok model ürünün benzer özellikleri ortak olmaktadır. Örnek verecek olursak, statik boyalı çay kazanları ile bakır işlemeli çay kazanları arasında, görünüm farkı ile birlikte, bakır işleme farkı dışında bariz bir fark bulunmamaktadır, tabi ki bunu söylerken de aynı marka ürüne ait olan iki çay kazanı arasındaki farktan bahsediyoruz.
Statik boyalı çay kazanları paslanmayan yüzeye sahip olmakla birlikte yine, bakır işleme ve çelik dış yüzeyli çay kazanı modelleri gibi, uzun süreli olarak kullanılabilecek çay kazanı modelleri ile aynı özelliklere sahiptir.
Çaycı çay ocağı olarak bilinmesi ve büyük kapasiteli iş yerlerine hitap etmesinden dolayı, tercih edildiği konuma hitap eden özel bir çay kazanı modelidir.
4 demlikli statik boyalı çay kazanı
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Statik Boyalı Çay Kazanları 4 Demlikli Çaycı Çay Ocağı Statik Boyalı Çay Kazanları 4 Demlikli Çaycı Çay Ocağı - Tam otomatik olarak çalışan ve su tesisatından suyu bittiğinde kendisi alan, 4 demlikli olarak satılan bir üründür. 4 DEMLİKLİ STATİK ÇAY KAZANLARI Statik Boyalı Çay Kazanları 4 Demlikli Çaycı Çay Ocağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.