Tavuk ızgara Makinesi ve Lokanta Büfe Tipi Pleyt Et Hamburger Köfte
Ücretsiz Kargo

Tavuk ızgara Makinesi ve Lokanta Büfe Tipi Pleyt Et Hamburger Köfte

Yorum Yap
Stok Kodu
PLEYT IZGARA 30 CM KIRMIZI
KDV Dahil
3.419,14 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Tavuk Izgara Makinesi ve Köfte Hamburger Izgaraları Elektirikli 30 Cm

Elektrikle çalışan ızgara makinesinde, tavuk pişirebilir veya benzer et ürünleri olan, hamburger köftesi ve diğer et çeşitlerini pişirebilirsiniz. Tavuk ızgara makinesi kullanımı rahat ve çabuk ısınan ızgara makinesi özelliği taşımaktadır.
Genişlik 30 cm, Arkaya uzunluğu 48 cm
Güç : 1750W
Genel olarak bu ızgara makinesini lokanta gibi mekanlarda ızgara makinesi veya tavuk gibi etlerin pişirilmesi işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Büfe ızgara makinesi olarak da kullanabileceğiniz bu ürünü, okul kantinlerinde kullanılan ızgara makineleri olarak da kullanabilirsiniz. Okul kantini açmak için gerek duyulan ızgara makinelerinden birisi olan bu ürün, genel olarak okul kantini açarken ihtiyaç duyulan CE belgesi gibi genel belgeleri bünyesinde bulunduran ve güvenli bir kullanım sunan ızgara makinesidir.
tavuk ızgara makinesi
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavuk ızgara Makinesi ve Lokanta Büfe Tipi Pleyt Et Hamburger Köfte Tavuk ızgara Makinesi ve Lokanta Büfe Tipi Pleyt Et Hamburger Köfte - Tavuk pişirme ızgaralarının aktif olarak kullanılma sıklığından dolayı bir çok lokanta gibi mekanlarda bu ürüne ihtiyaç duyulmaktadır. Kantin ızgara makinesi olarak da kullanılan bu ürün, elektrikle çevrili bir çelik kasa üzerine, düz pleyt ızgara bölümünün yerleştirilmesinden oluşan ve elektrikli termostat ısı devresinin kullanılmasıyla da ısıtma gücünün sağlandığı bir makinedir. PLEYT IZGARA 30 CM KIRMIZI
Tavuk ızgara Makinesi ve Lokanta Büfe Tipi Pleyt Et Hamburger Köfte

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.