Remta 15 Model Çay Kazanı Pleytsiz Ep01 Çay Ocağı 13 Lt Elektrikli
%5
Ücretsiz Kargo

Remta 15 Model Çay Kazanı Pleytsiz Ep01 Çay Ocağı 13 Lt Elektrikli

Yorum Yap
Stok Kodu
REMTA EP01 ÇAY OCAĞI
KDV Dahil
2.881,78TL
3.033,45 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Remta EP01 Çay Kazanı

Remta 15 Model Elektrikli Çay Ocağı 13 Lt Pleytsiz

Remta Ep01 tek demlikli elektrikli çay ocağı özel indirimli ürünler arasında, 2 yıl garantili ve fabrikadan gönderilen orjinal remta ürünüdür.
Remta tek demlik üzerine konularak satılan üründe, demlik satın almak isteyen müşterilerimiz, ep01 çay kazanı ile uyumlu yedek demlikleri ayrıca satın alabilmektedirler. 
Üzerine demlik konularak kullanılan ve çay kazanı şeklinde üretimi yapılan, pleytsiz elektrikli çay kazanı modelidir. Pleytsiz çay kazanı olarak isimlendirmesinin sebebi, yan bölümünde bulunan taş pleyt ısıtıcı ocağının olmadan üretilmesi ve daha az yer kaplayacak şekilde, kazanının genişliğinin daraltılmış olmasıyla birlikte, pleyt ısıtıcı bölümünü kullanmayan kişilerin de gereksiz bir bölüme ihtiyaç duymadıkları halde, almak zorunda kalmalarını engellemiş olmaktadır. 
Tek demlikli elektrikli pleytsiz çay kazanı, 13 litrelik bir hacime sahiptir, bu da yaklaşık olarak 120 adet ufak çay bardağı kadar çay alması demektir. Okul kantinlerinde, okul öğretmen odalarında, büfelerde, kısacası çayın ihtiyaç duyulduğu ve bu ürünün sizin için yeterli olduğunu düşündüğünüz her mekanda rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Tek demlikli çay ocağı fiyatları arasında, fiyatının hem uygun olması ve hemde istocsepeti.com adresinden, sizin adresinize kadar teslim ediliyor olması bu ürünün avantajları arasındadır.
Tek demlikli çay ocağı ile ilgili olarak sormak istediğiniz sorularınızı bizlere iletebilir veya ürün hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 659 84 34 telefonla irtibata geçebilirsiniz.
Remta Ep01 Çay Kazanı Özellikleri
Ürün Ölçüleri: 290x330x370mm
Ağırlık: 4,5 kg
Güç: 1500 W
Diğer Özellikler
Stok KoduEP01
MarkaRemta
Stok DurumuVar
Garanti (Yıl)2
Not: üzerindeki demlik dahil değildir, ayrı olarak satıılmaktadır.
Tek demlikli elektrikli pleytsiz çay ocağı remta ep01 resmini yukarıdaki resim yardımıyla inceleyebilirsiniz. Resim elektrikli çay kazanı tek demlikli model olarak gösterilmiştir.
Tek demlikli çay ocağı üzerinde, ısı seviyesini gösteren nanometre bulunmakta ve kazan içerisinde bulunan ısının kaç derece olduğunu göstermektedir.
Çay kazanı musluğu üzerinde kazan içinde bulunan suyun miktarını gösteren, su seviye çizelgesi bulunmaktadır. Tek demlikli çay ocağı musluğu paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş bir üründür.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Remta 15 Model Çay Kazanı Pleytsiz Ep01 Çay Ocağı 13 Lt Elektrikli Remta 15 Model Çay Kazanı Pleytsiz Ep01 Çay Ocağı 13 Lt Elektrikli - Tek demlikli elektrikli çay ocağı, remta makina fabrikasında üretilmiş, yerli ürün olmakla birlikte, tamamen paslanmayan çelik malzeme kullanılarak üretilmiştir. Remta mutfak ekipmanları arasında en çok tercih gören bir model olarak satışa sunulmuştur. REMTA EP01 ÇAY OCAĞI
Remta 15 Model Çay Kazanı Pleytsiz Ep01 Çay Ocağı 13 Lt Elektrikli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.