Tüplü Çay Kazanı Fiyatları 15 Litre Tek Demlikli Büfe Kantin Lokanta
Ücretsiz Kargo

Tüplü Çay Kazanı Fiyatları 15 Litre Tek Demlikli Büfe Kantin Lokanta

Yorum Yap
Stok Kodu
TÜPLÜ ÇAY KAZANI
KDV Dahil
5.164,81 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Tüplü Çay Kazanı Fiyatları 15 Litre Tek Demlikli 

Mutfak tüpleri ile çalışmakta olan ve tek demlikli olarak kullanıma hazır halde üretilmiş bir çay kazanı modelidir.
tüplü çay kazanı fiyatları
TÜPLÜ ÇAY KAZANLARINDA KALİTE ARAYIN

Endüstriyel mutfak sektöründe önemli cihazlardan biri de tüplü çay kazanlarıdır. Deneyim ve tecrübe ile üretilen bu kazanlar güvenliği tam ve uzun süreli kullanım sağlayacak bir çay kazanı modelidir. Kullanım alanlarında memnuniyet sağlaması nedeniyle tercih edilmektedir. 

Bu üründe kalite önemlidir. Profesyonel anlamda tasarlanmış bir cihaz olarak, çelikten üretilmiş olması dolayısıyla uzun ömürlüdür. Tüplü çay kazanı, özellikle toplu kullanım için tercih edilmektedir. Çeşitli ebatları mevcut olup, ihtiyacınıza uygun olanı seçebilirsiniz.  Bu sayede tasarruf sağlar. Özel model muslukları sayesinde kullanışlı ve ergonomiktir.  Kazan içindeki su çabuk kaynayacağı için hem ekonomik hem de kullanışlıdır. 

Hayatımızın her alanında yer alan çay evlerimizde ve işyerlerimizde vazgeçemediğimiz içeceklerden biridir. Özellikle tiryakileri tarafından özenle seçilen çay makinelerinin, toplu kullanımları için çay kazanları tercih edilir. 

Uzun ömürlü olması nedeniyle daha çok tercih edilen tüplü çay kazanları, büyük demlikleri ile daha çok ihtiyaca hizmet etmektedir. Çay kazanından daha çok yararlanabilmek için kaliteli ürün almak önemlidir. İşletmenize yük getirmeyecek olan çay kazanlarının rezistansları kolay değişebilir. 

Ayrıca garantili ve sertifikalı ürün tercih etmeniz durumunda memnuniyetiniz tam olacaktır. İşletmeniz için sadece bir defa alacağınız bu uzun ömürlü çay kazanını, kaliteli ve ergonomik şekilde seçin. İyi bir çay kazanı, sizinle birlikte müşterilerinizin de memnuniyetini sağlayacaktır. Hijyenik bir kazan ile güzel bir çay keyfi yaşayın. İçiniz rahat olsun...
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tüplü Çay Kazanı Fiyatları 15 Litre Tek Demlikli Büfe Kantin Lokanta Tüplü Çay Kazanı Fiyatları 15 Litre Tek Demlikli Büfe Kantin Lokanta - TÜPLÜ ÇAY KAZANI
Tüplü Çay Kazanı Fiyatları 15 Litre Tek Demlikli Büfe Kantin Lokanta

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.