Tüplü Oluklu ızgara 30 cm Döküm Tırtıklı Lokanta ve Kantin Tipi ızgaralar
Ücretsiz Kargo

Tüplü Oluklu ızgara 30 cm Döküm Tırtıklı Lokanta ve Kantin Tipi ızgaralar

Yorum Yap
Stok Kodu
DÖKÜM OLUKLU IZGARA MAKİNESİ
KDV Dahil
0,00 TL
Garanti Süresi
24 Ay

Döküm Izgara Makinesi Oluklu 30 cm Tırtıklı

Döküm ızgara boyutları: 28.5 cm x 54 cm x 19 cm 

DÖKÜM IZGARALAR 


      Günümüzde dökümün en çok tercih edilme nedeni; zehirli hiç bir madde içermemesidir. Son derece sağlıklıdır. Yüksek derecelerdeki ısılara çok dayanıklı olarak üretilmişlerdir. Isıyı eşit olarak her yönüne ilettiği için, döküm ızgara ürünlerinde pişirilen gıdalar daima eşit ve istenilen kıvamda pişer. Son derece lezzetli pişirme sonuçları elde edilir. 

Döküm ızgara; kullanım alanları genelde et gruplarını pişirmede, sote ve kızartmada oldukça lezzetli sonuçlar vermektedir. Sanayi mutfakları, hazır gıda üretim sektörleri vb. yanı sıra artık evlerde de döküm ızgara ve tavalar tercih edilmektedir. Isıyı uzun süre muhafaza etmesi ile tercih edilirliği artmaktadır. 

Döküm ürünler oldukça ağırdır ve ağırlığı ne kadar çok ise, kalitesi de o oranda iyi demektir. Döküm tavaların ortalama ağırlığı 5 kg. civarındadır. Bulaşık makinelerinde kesinlikle yıkanmamalıdır. 

Uzun ömürlü bir kullanım için elde yıkama tercih edilmelidir. Döküm bir ızgara ya da tavada pişirme işleme yapacaksanız öncelikle yiyeceği üzerine koymadan boş iken bir ön ısıtma yapmalısınız, önce yüksek ısıda daha sonra orta ve kısık ayara alarak en iyi pişirme randımanını alabilirsiniz. Zaten ateşle birleştiği anda çok yüksek sıcaklıklara sahip olan ve bu sıcaklığı en üst seviyede muhafaza eden ürünlerdir. 
tüplü oluklu ızgara
Bir diğer önemli özelliklerinden biriside uzun süreli kullanım ömrüne sahip olmasıdır. Pişirilen yiyecekler yüzeye yapıştığında, tel fırçalar kullanılarak temizlenebilir, evde kullanılan ızgaralara veya benzerleri gibi değildir, pik döküm malzemeden üretildiği için, her türlü darbeye karşı dayanıklı olarak üretilmiştir, bu nedenle temizliği de çok kolaydır. Döküm ızgaralarda pişen yiyecekler mühürlenerek kızarır ve lezzeti yerinde olur.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tüplü Oluklu ızgara 30 cm Döküm Tırtıklı Lokanta ve Kantin Tipi ızgaralar Tüplü Oluklu ızgara 30 cm Döküm Tırtıklı Lokanta ve Kantin Tipi ızgaralar - DÖKÜM OLUKLU IZGARA MAKİNESİ
Tüplü Oluklu ızgara 30 cm Döküm Tırtıklı Lokanta ve Kantin Tipi ızgaralar

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.