Ufo Micatronic ısıtıcı Uk23 2300 W Tower Kumandalı Ayaklı
Ücretsiz Kargo

Ufo Micatronic ısıtıcı Uk23 2300 W Tower Kumandalı Ayaklı

Yorum Yap
Stok Kodu
UFO MİKATRONİK ISITICI YENİ MODEL
KDV Dahil
0,00 TL
Kategori
Garanti Süresi
36 Ay

Ufo Micatronik Isıtıcı 2300 Watt Uzaktan Kumandalı

 
Ufo Tower 23/UK uzaktan kumandalı ve 2300 Watt ısıtma aralğına sahip bir ısıtıcı modelidir.
Ufo'nun yeni ısıtıcı modeli olarak üretilen ufo mikatronik ismiyle satışa sunulan bu ürün, Mikatronik flament kullanılarak üretilmiştir.
Micatronik ısıtıcının devrilmeye karşı emniyeti bulunmaktadır.
Güvenli kullanım için, güvenli mesafe sensörü bulunmaktadır.
Uzaktan kumandalı ufo micatronik modeldir.
Çalışma gücü : 2300 Watt
Ufo micatronik çalışma gerilimi : 230 Volt (normal ev gerilimi)
Ufo micatronik çalışma frekansı : 50-60 Hz

Ufo ısıtma sistemleri tarafından yeni geliştirilen ve flament ömrünü yaklaşık üç katına çıkaran, dikey olarak kullanılabilme özelliğine sahip olan yeni bir teknolojik ısıtıcı modelidir.
Mikatronik teknolojisi, nano teknoloji kullanılarak kaplanan direnç telleri, ufo tarafından geliştirilmiş olan mıkanın etrafına, dört taraflı tetragonal sarım ile gerçekleştirilmiştir. Bununla birlikte ufo micatronik ısıtıcı dikey kullanımlarda flament içinde bulunan telin, aşağıya kayarak toplanmasının önüne geçilmiştir. Ufo micatronik ısıtıcı sisteminde flament ömrünün, 3 kat daha dayanıklı ve uzun ömürlü olması sağlanmıştır.
Ufo ısıtıcı ve benzer şekilde üretilmiş olan ısıtıcıların, yanlış montaj veya yanlışlıkla devrilmesi sonucu ortaya çıkabilecek yangının önüne geçilmesi için elektronik devrilme sensörü konulmuştur, ufo micatronik ısıtıcı yatay konumdayken, yani dengesi bozulduğunda veya düşme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı zaman, kendini otomatik olarak kapatmakta ve olumsuz kötü sonuçların ortaya çıkmasına engel olmaktadır. Micatronik ısıtıcının devrilmesi durumunda devreye giren bu sistem, ufo micatronik ısıtıcının gücünü çerekerek can ve mal güvenliğinin zarar görmesinin önüne geçmektedir.
Ufo micatronik kumandası: Kullanılan uzaktan kumanda sayesinde, ufo micatronik ısıtıcınızı yerinizden kalkmadan veya uzak mesafelerden dahi kumanda etmenize yarayacak bir kumanda sistemidir. Farklı sıcaklık ayarlarını ayarlayabilmenize olanak sunmaktadır.

 ufo micatronik ısıtıcı fiyatı
 
 
ufo micatronic ısıtıcı
Ufo dik olarak kullanılan ısıtıcı modelidir, uzaktan kumandalı ve farklı ısı ayarlarında kullanma imkanı sunan, yeni model mikatronik ısıtıcı modelidir.
ufo micatronik kumandalı ısıtıcı
Ufo micatronic ısıtıcı özel sarım tekniği sayesinde, verimli ısı almanızı ve uzun süreli kullanım sağlamaktadır. Ufo mikatronik ısıtıcı 23 uk, yani 2300 waat maksimum güçte kullanılabilmekte ve uzaktan kumandalı olarak kullanılmaktadır.
ufo micatronik tower ısıtıcı
ufo micatronik ısıtıcı


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ufo Micatronic ısıtıcı Uk23 2300 W Tower Kumandalı Ayaklı Ufo Micatronic ısıtıcı Uk23 2300 W Tower Kumandalı Ayaklı - Ufo modelleri arasında yer alan yeni model, ufo micatronic ısıtıcı, farklı yanma özelliklerine sahip çeşitli ısıtıcı modellerinden biridir. Ufo mikatronik ısıtıcı fiyatları en ucuz şekilde ve en avantajlı ödeme seçenekleri ile istoç ucuzluğu ile satılmaktadır. UFO MİKATRONİK ISITICI YENİ MODEL
Ufo Micatronic ısıtıcı Uk23 2300 W Tower Kumandalı Ayaklı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.