Bakır Sahlep Kazanı Elektrikli Salep ısıtma Makinesi 15 Litre Karıştırıcısız
Ücretsiz Kargo

Bakır Sahlep Kazanı Elektrikli Salep ısıtma Makinesi 15 Litre Karıştırıcısız

Yorum Yap
Stok Kodu
BAKIR SAHLEP KAZANI 15 LİTRE
KDV Dahil
6.267,50 TL
Kategori
Garanti Süresi
24 Ay

Bakır Sahlep Kazanı

NOT: Karıştırıcı olmayan sahlep makinesinin en büyük özelliği, temizlik yaparken ya da diğer işlemler sırasında, motor kısmına su kaçtı bozuldu derdinin olmamasıdır. Bundan dolayı, karıştırıcı olmayan modeleri önermekteyiz, tortu olur ya da sahlep kıvamında sıkıntı yaşanır gibi düşünen müşterilerimiz için ise önerimiz, bu makineler için üretilmiş olan, tortu yapmayan sahlep tozlarını tercih etmeleri. 
Elektrikli bakır sahlep kazanı, 15 litre hacime sahip ve normal elektrik prizleri ile çalışacak şekilde üretilmiştir. İş yerinizde hem güzel bir görsel olmasından dolayı ve hem de bakırın sağlıklı kullanımı açısından, müşterilerin ilgisini çekebilecek ve sahlep satışları için görsel bir ürün olarak da kullanabileceğiniz bir üründür.
Sahlep servisi yapmak isteyen iş yerleri için, üretilmiş ve bakır model olarak satılan, sahlep kazanıdır.
Uzun yıllar yeniliğini ve görüntüsünü kaybetmeyen ve sürekli kullanıma uygun olarak üretilmiş, bakır sahlep kazanı 15 litrelik hacime sahiptir.
Bakır makinenin dış bölümü işleme ile süslenmiştir, musluklu yapısı ve kullanım rahatlığı sağlamaktadır. Termostat sistemine sahip olan bakır sahlep kazanı, içerisine konulan sahlep sıcaklığının sürekli olarak aynı sıcaklıkta tutulması için kendisini otomatik olarak açıp kapamaktadır. Sürekli kontrol gerektirmeyen bu sistemi sayesinde, uzun süreli kullanımlarda da sıkıntı yaşamazsınız.
Sahlep makinesi üzerinde bulunan termostat sistemi üzerinde, 110 dereceye kadar ısıtma seviyesi bulunmaktadır, sizin ayarlamış olduğunuz ısı sıcaklığı hangi ayar aralığında ise, sahlep kazanının içerisindeki sahlepin ısı ayarı düştüğü zaman, kendini otomatik olarak çalıştırır ve tekrar ısınmasını çalıştırır. Isıtma seviyesi istenilen sıcaklığa ulaştığı zaman, sahlep kazanı kendini tekrar kapatmaktadır.
 

Elektrikli Bakır Sahleplik

Elektrik tüketimi kullanılan sahlep miktarına ve açık durma derecesine bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Elektrikli sahleplik termostat kontrol sistemine sahip olduğundan dolayı, elektrik tüketimini daha düşük seviyede tutacak şekilde, kendini kapatıp açmaktadır.
Bakır sahlep kazanı resmi
Resimden de anlaşılacağı üzere, dış kısmı parlak bir şekilde gözüken ve uzun yıllar parlaklığını yitirmeyecek bir üründür. İç kısmı da dışı gibi parlak ve temizliği kolay olan bir üründür. İç kısmında kullanılan hazne bölümü paslanmaz çelik olarak üretilmiştir.

Sahlep kazanı modelleri arasında, çift musluklu ve uzun süreli kullanıma uygun olarak, içerisinde çelik hazne kullanılan bir üründür. Termostat ısı kontrol sistemi, servise hazır sıcaklıkta, yani sizin termostat ayarında ayarladığınız sıcaklıkta kalacak şekilde, sahlepin servis yapılmasını sürekli olarak aynı sıcaklık ayarında yapabilirsiniz. Bakır model sahlep kazanları arasında en çok tercih edilen model olarak, 15 litrelik üretilen modeldir. Kullanımı sırasında, sahlepde herhangi bir tat değişikliği olmaması için, paslanmaz çelik malzeme kullanılmıştır. Uzun yıllar paslanmadan kullanılabilecek bir üründür.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bakır Sahlep Kazanı Elektrikli Salep ısıtma Makinesi 15 Litre Karıştırıcısız Bakır Sahlep Kazanı Elektrikli Salep ısıtma Makinesi 15 Litre Karıştırıcısız - Sahlep makinesinin bakırdan yapılanı olarak bilinen, elektrikli bakır sahleplik ismiyle de anılan bu ürün, sıcak sahlep yaptıktan sonra servis yapmanıza ve müşterinizin hem gözüne hitap edecek bir güzel görsel olmasından dolayı ve hem de sağlıklı olmasından dolayı, iş yerleri tarafından en çok beğenilen ve yorumları en fazla olan sahlep makinesi modelidir. BAKIR SAHLEP KAZANI 15 LİTRE
Bakır Sahlep Kazanı Elektrikli Salep ısıtma Makinesi 15 Litre Karıştırıcısız

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.